Ylilääkärin virka, Neurologia (id2425) - Siun sote

Ylilääkärin virka, Neurologia (id2425)

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON
Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää.
Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!
Siun sotessa on haettavana 31.10.2019 mennessä YLILÄÄKÄRIN virka, Neurologia
Tervetuloa Pohjois-Karjalaan. Sairaalamme sijaitsee luonnonkauniissa yliopistokaupungissa Joensuussa, jossa on hyvät harrastusmahdollisuudet. Sairaalamme toiminta on edistyksellistä ja monipuolista.
Meillä on toimiva yhteispäivystys, neurologinen poliklinikka, neurologinen akuuttiosasto ja alkuvuodesta 2018 käyttöön otettu moniammatillinen kuntoutusosasto. Sairaalassamme käy konsultoimassa lihastautispesialisti, liikehäiriöasiantuntija, neuroimmunologi ja perinnöllisyyslääkäri. Neurologista etävastaanottoa on pidetty kolmessa kunnassa. Muiden erikoisalojen kanssa yhteistyö on mutkatonta ja joustavaa. Erikoislääkäreiden virkoja on kuusi, apulaisylilääkäreitä on 2 ja 1 erikoistuvan lääkärin virka. Klinikassa on ollut runsaasti myös ns. reunapalvelujen tekijöitä. Olemme helposti lähestyttävä, tunnollinen ja aikaansaava porukka. Sairaalamme on laajan päivystyksen sairaala.
Kelpoisuusehtona virkaan on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) 4 §:n mukainen laillistus tai lupa toimia lääkärin tehtävissä sekä erikoislääkärin pätevyys. Virkaan vaaditaan kolmen vuoden kokemus neurologian erikoislääkärinä toimimisesta ja hallinnollinen kokemus katsotaan eduksi. Virassa edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.
Virka täytetään sopimuksen mukaan. Virassa on kuuden (6) kuukauden koeaika.
Palvelussuhteeseen ehdollisesti valitun on ennen valinnan vahvistamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus valintapäätöksessä todetun määräajan kuluessa. Siun soten työpaikat ovat savuttomia.
Palkkaus on kilpailukykyinen! Noudatamme Lääkärisopimuksen lisäksi paikallista sopimusta palkkauksesta.
Autamme mahdollisuuksiemme mukaan myös puolison työnsaannissa sekä asunnon etsimisessä. Jos kiinnostuit, ota yhteyttä.
Lisätietoja antavat: palvelupäällikkö, ylilääkäri Juha Mustonen p. 013 3303485 juha.mustonen@siunsote.fi tai vs. ylilääkäri Jussi Sipilä jussi.sipila@siunsote.fi p.013 330 3873
Virkaan haetaan sähköisesti.
Joensuussa 2.9.2019
Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Tutustu työnantajaan
  • Siun sote
  • Työpaikka
  • siso-2425
  • 2.9.2019 - 31.10.2019 23:59
  • JoensuuPohjois-Karjala

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!