Ylilääkärin virka, Psykiatrian toimintayksikkö

Haemme ylilääkäriä psykiatrian erikoisalan päivystyspalvelujen kehittäjäksi ja toteuttajaksi!

Tavoitteemme on tulevaisuuden psykiatriset päivystyspalvelut tässä ajassa toteutettuna. Edellytykset tälle ovat jo olemassa, sillä aiemman määrätietoisen kehittämistyön myötä psykiatrian päivystyspalvelut koostuvat: 24/7 päivystystyöryhmästä, psykoosipotilaiden hoitoon ja kuntoutukseen erikoistuneesta työryhmästä, yleissairaalapsykiatriasta ja shp:n yhteispäivystyksen työryhmästä, kahdesta ensiapupsykiatrisesta työparista ja neuromodulaatioyksiköstä.

Päivystyspalvelujen vastuualueella työskentelee 3 psykiatrian erikoislääkäriä, 4 erikoistuvaa lääkäriä, 40 sairaanhoitajaa, lisäksi psykologien, sosiaalityöntekijöiden ja sihteerien palvelut. Lääkäripäivystys 24/7, lasten- ja nuorisopsykiatrian päivystyspalvelut päivystystyöryhmässä yhdessä ko. erikoisalojen kanssa.

Kelpoisuusehtona virkaan on psykiatrian erikoislääkärin tutkinto. Virkaan valittavalta edellytämme monipuolista psykiatrian erikoisalan työkokemusta, oma-aloitteisuutta ja hyviä yhteistyötaitoja.

Eduksi katsotaan aiempi työkokemus psykiatrian päivystysyksiköstä sekä hallinto- ja johtamiskokemus.

Työehdot ja palkkaus määräytyvät KVTES:n ja paikallisen lääkärisopimuksen mukaisesti. Viran täytössä noudatetaan koeaikaa.

Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Sairaanhoitopiiri on työpaikkana savuton.

Seinäjoki 8.2.2021

ETELÄ-POHJANMAAN SAIRAANHOITOPIIRIN KUNTAYHTYMÄ

Lisätietoja

https://www.youtube.com/watch?v=WnJXI2inwmQ&feature=youtu.be

Tutustu työnantajaan

Ylilääkäri, toimintayksikköjohtaja Antero Lassila
puh. 050 474 4158
antero.lassila(at)epshp.fi

Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri, Psykiatria
Osoite: Hanneksenrinne 7, 60220 Seinäjoki