Ylilääkärin virka, Psykiatrian toimintayksikkö

Haemme geropsykiatrian ylilääkäriä Psykiatrian toimintayksikköön!

Ylilääkäri vastaa psykiatrian toimintayksikössä geropsykiatrian osaston ja poliklinikan toimintojen kehittämisestä ja hoidon toteuttamisesta.

Geropsykiatrian yksikköön kuuluu geropsykiatrian poliklinikka ja 16 paikkainen geropsykiatrian osasto. Geropsykiatrian yksikössä toteutetaan tutkimus- ja hoitojaksoja ikääntyneille psykiatrista erikoissairaanhoitoa tarvitseville potilaille. Geropsykiatrian yksikkö toimii koulutuspaikkana psykiatrian tai muiden soveltuvien erikoisalojen erikoistuville lääkäreille, joiden kliinisen työn ohjaamisesta yksikön ylilääkäri vastaa.

Kelpoisuusehtona virkaan on psykiatrian erikoislääkärin pätevyys tai muun virkaan hyvin soveltuvan erikoisalan pätevyys (esim. geriatria, yleislääketiede) ja riittävä työkokemus psykiatrian erikoisalalta.

Eduksi katsotaan perehtyneisyys geropsykiatriaan, monipuolinen työkokemus ja aiempi hallinto- ja johtamiskokemus

Työsuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät KVTES:n ja paikallisen lääkärisopimuksen mukaisesti. Viran täytössä noudatetaan koeaikaa.

Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Sairaanhoitopiiri on työpaikkana savuton.

Seinäjoki 8.2.2021

ETELÄ-POHJANMAAN SAIRAANHOITOPIIRIN KUNTAYHTYMÄ

Lisätietoja

https://www.youtube.com/watch?v=WnJXI2inwmQ&feature=youtu.be

Tutustu työnantajaan

Ylilääkäri, toimintayksikköjohtaja Antero Lassila
puh. 050 474 4158
antero.lassila(at)epshp.fi

Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri, Psykiatria
Osoite: Hanneksenrinne 7, 60220 Seinäjoki