Ylilääkärin virka, Terveys- ja sairaanhoitopalvelut (id2558) - Siun sote

Ylilääkärin virka, Terveys- ja sairaanhoitopalvelut (id2558)

Älä vain hae meille töihin vaan,
TULE TEKEMÄÄN UNELMIESI TYÖPAIKKA
Kaikki 14 kuntaamme löi hynttyyt yhteen järjestäen sosiaali- ja terveyspalvelut. Käytämme yhteistä potilastietojärjestelmää. Meillä pääset turvaamaan arkea 170 000 asukkaalle. Täällä voit aidosti kokea neljä vuodenaikaa.
Tervetuloa Siun sotelle Pohjois-Karjalaan, Tohmajärven kauniisiin vaaramaisemiin!
Siun sotessa on haettavana 30.11.2019 mennessä YLILÄÄKÄRIN virka terveys- ja sairaanhoitopalveluissa
Haemme Siun sotelle ylilääkäriä vastaanottopalveluihin Tohmajärvelle. Pääset itse vaikuttamaan työnkuvaasi. Meillä on myös etätyömahdollisuus. Tarjoamme Sinulle joustoja kodin ja työelämän yhteensovittamiseksi.
Tohmajärven palvelut siirtyvät Siun sotelle 1.1.2020 alkaen ja ylilääkärinä pääset kehittämään toimintaa. Joensuusta Tohmajärvelle ajaa reilussa puolessa tunnissa ja Tohmajärveltä Venäjän rajalle on matkaa vain 18km. Niiralan rajanylityspaikka on EU:n itäisin kansainvälinen raja-asema ja Suomen neljänneksi vilkkain Suomen ja Venäjän rajanylityspaikka. Tohmajärveltä löytyvät suositut Kareliapolut sekä monia mielenkiintoisia luontokohteita.
Kelpoisuusehtona virkaan on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) 4 §:n mukainen laillistus tai lupa toimia lääkärin tehtävissä sekä erikoislääkärin pätevyys. Eduksi katsotaan erikoislääkärin pätevyys yleislääketieteen erikoisalalla. Valintakriteerinä on myös kokemus ja näyttö johtamisosaamisesta. Määräaikaisesti virkaan voidaan valita myös yleislääketieteeseen erikoistuva lääkäri. Lisäksi edellytämme hyvää suullista ja kirjallista suomenkielen taitoa sekä tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.
Virka täytetään 1.1.2020 tai sopimuksen mukaan. Virassa on kuuden (6) kuukauden koeaika.
Palvelussuhteeseen ehdollisesti valitun on ennen valinnan vahvistamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus valintapäätöksessä todetun määräajan kuluessa. Siun soten työpaikat ovat savuttomia.
Palkkaus on kilpailukykyinen! Noudatamme Lääkärisopimuksen lisäksi paikallista sopimusta palkkauksesta. Autamme mahdollisuuksiemme mukaan myös puolison työnsaannissa sekä asunnon etsimisessä.
Kysy lisätietoja: palvelupäällikkö, avoterveydenhuollon ylilääkäri, Mervi Karttunen, p. 013 3307173, mervi.karttunen@siunsote.fi
Virkaa haetaan sähköisesti.
Joensuussa 2.10.2019
Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Tutustu työnantajaan
  • Siun sote
  • Työpaikka
  • siso-2558
  • 2.10.2019 - 30.11.2019 23:59
  • TohmajärviPohjois-Karjala

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!