Skip to main content
test

Tervetuloa töihin Lapin pelastuslaitokselle, Suomen huipulle!

Inarin paloasemaryhmässä on avoimena ylipalomiehen tehtävä.

Lapin pelastuslaitos on pinta-alaltaan Suomen suurin pelastuslaitos. Toiminta-alueemme kattaa lähes 1/3-osan Suomen pinta-alasta. Toimintaympäristöömme kuuluvat mm. merialueet, suurteollisuus, vilkkaat tunturikeskukset, kaupungit ja erämaat.

Lapin pelastuslaitoksen linjauksen mukaisesti ne henkilöt ketkä hakevat ylipalomiehen virkoihin ja omaavat valtioneuvosten asetuksen 407/2011 6§ mukaisen kelpoisuuden alipäällystövirkoihin, virkanimike ja työnkuva muutetaan tutkintoa vastaavaksi (paloesimies).

Ylipalomiehen työnkuva on monipuolinen ja pitää yleisesti sisällään pelastustoimintaan osallistumista, päivystävänä ryhmänjohtajana sekä tilannepaikan johtajana toimimista, sopimuspalokuntalaisten kouluttamista sekä turvallisuusviestinnän osa-alueita eri kohderyhmille. Toimit myös paloasemaryhmän ja pelastusalueen muissa tehtävissä, joita ovat mm. ajoneuvokaluston huolto- ja kunnossapito sekä erikseen sovittavat vastuualueet. Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa työnkuvaasi omien vahvuuksiesi, mielenkiintosi sekä osaamisen mukaisesti.

Odotamme hakijoilta erityisesti reippautta, oma-aloitteisuutta sekä kehittävää ja hyvää asennetta työtehtäviin. Hoidathan työtehtäväsi fiksusti ja jämptisti, työniloa unohtamatta. Tarjoamme mielenkiintoisen toimintaympäristön Inarin paloasemaryhmässä (Inari - Utsjoki). Lisäksi tarjoamme haasteellisia ja mielenkiintoisia vastuutehtäviä uudistuvassa organisaatiossa, mukavan työyhteisön sekä mahdollisuuden kehittää ja monipuolistaa omaa osaamista pelastusalan ammattilaisena.

Viran vastaanotto 1.11.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan. Valinnassa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Hakijan on annettava suostumus huumausainetestaukseen, sekä turvallisuusselvityksen hakemiseen.

Virkojen kelpoisuusehtona on valtioneuvosten asetuksen 407/2011, 6§ määrittelemä kelpoisuus. Lisäksi tehtävässä edellytetään BC -luokan ajokorttia sekä pelastustoimikelpoisuustasoa 1 tai 2.

Työaika on poikkeusluvanmukainen (42 h/vko). Palkkaus määräytyy paikallissopimuksen mukaan (kokonaispalkkaus).

Lisätietoja

http://www.lapinpelastuslaitos.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Jukka Harmanen, palomestari itäinen pelastusalue 040 021 1700
Jussi Hannukari, palopäällikkö Itäinen pelastusalue 040 765 5025

Lisätietoja

Itäinen pelastusalue

Lapin pelastuslaitos on pinta-alaltaan Suomen suurin pelastuslaitos. Toiminta-alueemme kattaa lähes 1/3-osan Suomen pinta-alasta. Toimintaympäristöömme kuuluvat mm. merialueet, suurteollisuus, vilkkaat tunturikeskukset, kaupungit ja erämaat.

Rekommenderade jobb