Ylläpitopäällikkö - Borgå stad

Onko sinulla kiinteistö- ja/tai rakennusalan tarvittava koulutus, sopivasti työkokemusta sekä aktiivinen ja asiakassuuntautunut ote työntekoon?

Tarjolla on monipuolinen tehtävä, joka tarjoaa runsaasti kehittymismahdollisuuksia.

Porvoon kaupungin toimitilajohto hakee ylläpitopäällikköä vakituiseen työsuhteeseen 1.12.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Ylläpitopäällikön tehtävä sijoittuu suoraan konserninjohdon alaisuudessa toimivaan toimitilajohtoon. Yksikössä työskentelee 14 henkilöä. Toimitilajohto vastaa kaupungin omistamien ja käytössä olevien rakennusten ja toimitilojen hallinnoinnista, rakennuttamisesta, ylläpidosta ja vuokrauksesta. Hallinnoitava tilakanta on laajuudeltaan noin 250 000 krsm2. Talonrakennuksen investointien ja korjausrakentamisen arvo on vuositasolla 15-20 milj. €.

Ylläpitopäällikkönä tehtäviisi kuuluvat kaupungin omien toimitilojen ja kiinteistöjen ylläpitotehtävien ja vuosikorjausten ohjelmointi ja johtaminen. Ylläpitopäällikkö vastaa kiinteistökohtaisen PTS:n teettämisestä, ylläpitämisestä ja päivittämisestä. Porvoon kaupungilla on käytössään Granlund Manager huoltokirjaohjelmisto.

Ylläpitopäällikkö toimii ylläpidon ja korjausrakentamisen vastuualueen päällikkönä ja yksikössä työskentelevien henkilöiden esimiehenä. Apunasi ovat ammattitaitoiset ja kokeneet asiantuntijat sekä koko yksikön tuki.

Kelpoisuusvaatimuksena on, että sinulla on tehtävään soveltuva, vähintään alempaa korkeakoulututkintoa vastaava koulutus.

Arvostamme aktiivista, asiakassuuntautunutta ja määrätietoista työskentelytapaa. Vahva kokemus kiinteistöjen ylläpidosta ja korjausrakentamisesta sekä taito toimia vakuuttavasti monimuotoisessa asiakaskentässä ovat edellytyksiä tehtävässä menestymiseen. Kokemus huoltokirjaohjelmien aktiivisesta käytöstä on merkittävä etu.
Valitun henkilön on ennen koeajan päättymistä esitettävä hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan. Koeaika on 6 kuukautta.

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 27.9.2021 klo 15 mennessä Hae työpaikkaa-linkin kautta.

Lisätietoja

http://www.porvoo.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa toimitilajohtaja Mikko Silvast puh. 040 825 1570.

Lisätietoja

Toimitilajohto

Kaunis ja historiallinen, samaan aikaan moderni ja sykkivä Porvoo on yli 50 000 asukkaan vahvasti kasvava ja kehittyvä elinvoimainen kotikaupunki. Meillä tehdään joka päivä yhdessä töitä paremman arjen ja kestävän huomisen puolesta.

Elävä kaksikielisyys, kattavat palvelut ja keskeinen sijainti itäisen metropolialueen keskuksena ovat Porvoon vetovoimaisuuden salaisuus. Itäisen Uudenmaan suurimpana työnantajana työllistämme noin 3 500 henkilöä.

Meille on tärkeää, että jokainen tuntee olevansa arvostettu. Työntekijöidemme hyvinvointi syntyy mielekkäästä työstä. Kannustamme oman osaamisen ja työnkuvan aktiiviseen kehittämiseen. Meiltä löytyy unelmien työpaikkoja jokaiselle. Tervetuloa Porvooseen – täällä ihmiset tekevät kaupungin.


Osoite: Porvoo, 06100 Porvoo
Porvoon kaupunki - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb