test

Ympäristöasiantuntija kiinteistöpalvelut

Hakuaika päättyy  31.1.2023 23:59

Ympäristöasiantuntija kiinteistöpalvelut vastuualueelle

Kiinteistöpalveluiden vastuualue vastaa vuokrattujen tilojen ylläpitopalveluiden järjestämisestä ja valvonnasta, verkostohyödykkeiden hankinnasta sekä energiatalouden suunnittelusta sekä valvomo-, turva- ja jätehuoltopalveluista.

Tehtävän tarkoituksena on hyvinvointialueen jätehuollon järjestäminen ja sen kehittäminen sekä ympäristötietoisuuden lisääminen hyvinvointialueen arjen toiminnassa ja päätöksenteossa kaikissa toimipisteissä. Huolehdit ajantasaisesta jäteohjeistuksesta ja sen käytäntöön soveltamisesta.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja laajan tehtäväkentän uudessa organisaatiossa.

Edellytämme ympäristö- ja jätealan monipuolista tietämystä ja osaamista etenkin terveydenhuollon toimialalta ja sen erityiskysymyksistä käytännön tasolla. Arvostamme kykyä asiakaspalveluun, prosessin kehittämiseen ja itsenäiseen työskentelyyn. Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto.

Noudatettava työ- tai virkaehtosopimus on Kunta-alan teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus (TS). Toimen koeaika on 6 kk. Tehtävän aloitus 1.3.2023.

Lisätietoja tehtävästä antaa Turvallisuuspäällikkö Esa Särkimäki, puh. 03 311 65356 tai esa.sarkimaki@pirha.fi

Toimea valitun on esitettävä vaadittavat todistukset terveydentilastaan kuukauden sisällä työn aloittamisesta. Hakuaika päättyy 31.1.2023.

Toimea haetaan ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekryn kautta. Hakemuksen voi jättää myös kirjallisena, jossa on mainittava haun numerotunniste (työavain), nimike ja sijoituspaikka. Hakemukseen suositellaan liitettäväksi CV. Kirjalliset hakemukset lähetetään osoitteeseen: Pirkanmaan Hyvinvointialue, kirjaamo, PL 272, 33101 Tampere

Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 14.30 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Pirkanmaan hyvinvointialueen rekrytointipalveluista rekrytointi@pirha.fi

Turvallisuuspäällikkö Esa Särkimäki, puh. 03 311 65356

Organisaation työpaikat

Lorem ipsum dolor

Työnantaja

Tutustu työnantajaan