Ympäristöjohtaja - Pudasjärven kunta

Pudasjärven kaupungissa, Oulunkaaren ympäristöpalvelujen toimialueella on haettavana vakinaisesti täytettävä
YMPÄRISTÖJOHTAJAN VIRKA

Viran hakuaikaa jatketaan ja virkaan aikaisemmin tulleet hakemukset huomioidaan hakuprosessissa.

Tehtävä alkaa 1.9.2021 tai sopimuksen mukaan.

Virka kuuluu Pudasjärven kaupungin hallinnoimaan alueelliseen yksikköön, joka tuottaa kuntiin ympäristönsuojelun ja ympäristöterveydenhuollon viranomaistehtävät ja palvelut. Alueellisen yksikön jäseninä ovat Pudasjärven lisäksi Iin, Utajärven ja Vaalan kunnat. Lisäksi tuotetaan Oulun seudulle entisen Yli-Iin kunnan alueen eläinlääkintähuollon palvelut.

Ympäristöjohtaja toimii n. 14 työntekijän alueellisen yksikön johtajana ja vastaa sen toiminnasta, kehittämisestä ja taloudesta. Lisäksi hän toimii yksikössä päätösvaltaa käyttävän Oulunkaaren ympäristölautakunnan esittelijänä. Ympäristöjohtajan tehtäviin sisältyy ympäristönsuojelun tehtäviä.

Ympäristöjohtajan viran kelpoisuusehtona edellytetään tehtävään alalle soveltuvaa korkeakoulututkintoa, työkokemusta sekä hyvää kokemusta ja asiantuntemusta ympäristöterveydenhuollon toimeenpanoon kuuluvista tehtävistä. Eduksi katsotaan kokemus ympäristönsuojelun toimialaan kuuluvista tehtävistä. Arvostamme hyviä johtamis-, viestintä-, yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä kehittämismyönteistä toimintatapaa. Hallinnollinen kokemus katsotaan hakijalle eduksi.

Ennen viran vastaanottamista valitun on toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Pudasjärven kaupunginhallitukselle osoitetut hakemukset ansioluetteloineen tulee toimittaa 31.7.2021 klo 24.00 mennessä ensisijaisesti sähköisessä osoitteessa www.kuntarekry.fi, postitse osoitteeseen Pudasjärven kaupunki, PL 10, 93101 Pudasjärvi. Viran täytössä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.pudasjarvi.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Oulunkaaren ympäristölautakunnan puheenjohtaja Timo Vähäkuopus, puh. 040 018 4541

Lisätietoja

Pudasjärven kaupunki, Hallintotoiminta, Oulunkaaren ympäristöpalvelut

Maailman hirsipääkaupunki Pudasjärvi on noin 7800 asukkaan maaseutukaupunki Pohjois-Pohjanmaan ja Lapin rajalla. Maakunnan hallinnollinen ja kaupallinen keskus Oulu on vain noin tunnin päässä kauniista pitäjästämme. Pudasjärven kaupunki korostaa toiminnassaan paikkakunnan elinvoimaisuuden vahvistamista ja hyvää palvelurakennetta.

Pudasjärven symboleita ovat Syötteen tunturialue hiihtokeskuksineen sekä kaupunkimme läpi virtaava Iijoki.

www.pudasjarvi.fi www.syote.fi


Osoite: PL, 10, Varsitie 7, 93101 Pudasjärvi

Rekommenderade jobb