Skip to main content
test
Ympäristönsuojelun opiskelija - Siilinjärven kunta

Hei opiskelija! Tiesitkö, että meillä Siilinjärven kunnassa on tarjolla paljon mielenkiintoisia kesätyöpaikkoja?

Siilinjärven kunnan ympäristönsuojelussa on haettavana ympäristöalan AMK- tai korkeakouluopiskelijalle kolmen kuukauden harjoittelupaikka (kesätyö). Harjoittelun ajankohta on erikseen sovittuna aikana touko - elokuussa. Tehtävät ovat kunnan ympäristönsuojeluviranomaiselle kuuluvia tehtäviä (mm. jätehuollon ja roskaantumisen valvontaa, jätevesihuollon valvontaa, maa-ainesalueiden valvontaa sekä tutustumista kunnan ympäristönsuojeluviranomaisen suorittamiin valvontatarkastuksiin ja muihin tehtäviin).

Hakijan tulee olla oppilaitoksen kirjoilla ja opiskelun jatkua syksyllä 2023 samassa oppilaitoksessa. Kevään 2023 abiturientit ja ammattiin valmistuvat eivät kuulu kesätyöllistämisen piiriin.

Työtilat ovat Siilinjärven kunnan kunnantalolla/teknisten palveluiden toimitiloissa Oppipojantiellä. Tehtävien hoitaminen edellyttää henkilöauton ajokorttia.

Säännöllinen työaika on 36,25 tuntia viikossa. Palkkaus on 1 864,37 e/kk.

Tehtävää haetaan sähköisesti Kuntarekryn kautta. Hakemuksessa pyydetään esittämään hakijalle sopiva harjoittelun ajankohta.

Lisätietoja

http://www.siilinjarvi.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Ympäristönsuojelupäällikkö Matti Nousiainen, puh. 044 740 1422
matti.nousiainen@siilinjarvi.fi

Lisätietoja

Siilinjärven kunta, ympäristönsuojelu

Siilinjärvi - vahva ja vastuullinen toimija Pohjois-Savossa, aktiivinen ja kasvava, hyvät palvelut tarjoava yli 21 000 asukkaan kunta. Siilinjärven kunta on työhyvinvointikyselyn perusteella hyvä työnantaja, joka strategiansa mukaisesti varmistaa henkilöstönsä osaamisen, ylläpitää motivaatiota ja kehittää hyvinvointia. Työpaikkamme on savuton.


Osoite: Kasurilantie 1, 71800 Siilinjärvi
Siilinjärven kunta - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb