Skip to main content
test
Ympäristönsuojelutarkastaja - Heinolan kaupunki

Ympäristönsuojelutarkastaja

Haemme ympäristönsuojelutarkastajaa Heinolan kaupungin Lupa ja valvonta -toimialan ympäristönsuojeluyksikköön Hartolan toimipisteeseen.

Toimiala vastaa rakennetun ja luonnonympäristön lupa-, valvonta-, ohjaus- ja neuvonta-asioista. Toimiala hoitaa rakennusvalvonnan asioita Heinolassa ja Hartolassa sekä ympäristönsuojelun asioita Heinolassa, Iitissä, Sysmässä ja Hartolassa. Toimialan tehtävien päämääränä on terveellinen ja turvallinen elinympäristö. Toimialalla työskentelee toistakymmentä asiantuntijaa.

Ympäristönsuojelutarkastajana tehtäviisi kuuluvat ympäristönsuojelun viranomaistehtävät Hartolan kunnan alueella sekä ympäristönsuojelua koskevien asioiden valmistelu ja esittely Hartolan kunnassa. Ympäristönsuojelutarkastaja voi hoitaa lisäksi ympäristönsuojelun erikoistumisalan tehtäviä koko Heinolan kaupungin ympäristötoimen toiminta-alueella (Heinola, Hartola, Iitti, Sysmä).

Viran sijoituspaikka on Hartolan kunnanvirasto ja Heinolan kaupungintalo.

Kelpoisuusehtona virkaan on soveltuva korkeakoulututkinto sekä aiempi kokemus ympäristönsuojelun viranomaistehtävien hoidosta. Kunnallishallinnon tuntemus katsotaan eduksi. Lisäksi arvostamme hyvää yhteistyökykyä, sujuvaa kirjallista ja suullista esitystaitoa sekä määrätietoista otetta tehtävien hoidossa. Tehtävän hoito edellyttää oman auton käyttöä.

Palkkaus määräytyy kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti. Vuonna 2022 työajasta (70 %) 25,38 h/vk tehdään Hartolan kunnalle. Valitun on ennen valinnan vahvistamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Koeaika 6 kk.

Hakuaika päättyy 2.12.2022 klo 15.00. Hakemukset lähetetään Kuntarekry-järjestelmän kautta.

Tule osaksi pienen kaupungin isoa elämää!

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

vastaava ympäristönsuojelutarkastaja Tarja Laitinen, p. 044 7888660, tarja.laitinen@heinola.fi
ympäristöpäällikkö Keijo Houhala, p. 0500 918 597, etunimi.sukunimi@heinola.fi

Lisätietoja

Lupa ja valvonta

Heinolan kaupunki on olemassa asukkaitaan varten. Rakennamme kaupunkiamme yhdessä 1268 ammattilaisen voimin. Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!

Pieni kaupunki, iso elämä


Osoite: Rauhankatu 3, 18100 Heinola

Rekommenderade jobb