Ylöjärven kaupungin lupa- ja valvontapalvelut vastuualueella, ympäristönsuojelussa julistetaan haettavaksi ympäristösuunnittelijan viransijaisuus 1.12.2020 alkaen (tai sopimuksen mukaan) ja päättyen 30.11.2021.

Tehtävä

Viran tehtäviin kuuluu kunnan ympäristönsuojeluviranomaisen suunnittelu-, valvonta- ja valmistelutehtäviä.

Viran kelpoisuusvaatimukset
- Viran kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva tekninen tai luonnontieteellinen korkeakoulu- tai yliopistotutkinto.

Tehtävän hoito edellyttää myös voimassa olevaa ajokorttia, mahdollisuutta oman auton käyttöön sekä hyvää suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa.

Arvostamme

Arvostamme ympäristölainsäädännön tuntemusta, tehtävään soveltuvaa työkokemusta hyviä vuorovaikutus- ja asiakaspalvelutaitoja, tietoteknistä osaamista sekä aktiivista kehittämisotetta.

Muut tiedot

Virkasuhteen palkkaus ja muut ehdot määräytyvät kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (TS) mukaan. Hakija voi esittää myös oman kokonaispalkkatoivomuksensa. Viran täyttämisessä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Virkaan valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä Terveystalon työterveyden antama hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.

Yleistä:
Hakemus tulee toimittaa Kuntarekryn kautta osoitteessa www.kuntarekry.fi, Työavain 316092. Hakuaika päättyy 23.10.2020 klo. 12.00.

Lisätietoja

https://www.ylojarvi.fi/

Tutustu työnantajaan

Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa johtava rakennustarkastaja Katja Helenius, p. 044- 486 3385, katja.helenius@ylojarvi.fi.

Ylöjärven kaupunki, Tekniikka- ja ympäristöosasto
Osoite: Kuruntie 14, 33470 Ylöjärvi

Ylöjärvi on nuorekas ja vireä, 33 000 asukkaan kasvukaupunki Tampereen kaupunkiseudulla. Meillä on aktiivisen kehittämisen ilmapiiri ja panostamme henkilöstömme osaamiseen sekä hyvinvointiin. Työnantajana Ylöjärven kaupunki arvostaa työntekijöidensä terveitä elintapoja.