Skip to main content
test


YMPÄRISTÖTARKASTAJAN UUSI VAKITUINEN VIRKA

Liity hyvän piiriin ja tule ympäristötarkastajaksi Kangasalle. Kangasala on elinvoimainen, kasvava ja kehittyvä kaupunki Tampereen naapurissa. Kangasalla on hyvä olla, yrittää ja asua.

Uusi ympäristötarkastajan vakituinen virka sijoittuu teknisen keskuksen ympäristö- ja rakennusvalvonnan palvelualueelle.

Ympäristötarkastajan tehtäviin kuuluvat ympäristönsuojelun toimialueen tehtävät, jotka painottuvat maa-aineslupien ja ympäristölupien valmisteluun ja valvontaan. Tarkempi tehtävänkuva muokataan valitun henkilön osaamisen ja kiinnostuksen mukaan.

Ympäristötarkastajan kelpoisuusvaatimus on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto.

Hakijalle katsotaan eduksi seuraavat asiat:
- kokemus kunta-alalta ja ympäristönsuojeluviranomaisen tehtävistä,
- kyky itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon,
- hyvät asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaidot.

Tehtävä edellyttää kokemusta toimialan sähköisistä järjestelmistä (esim. Lupapiste ja Facta-kuntarekisteri). Työtehtävän hoito edellyttää oman auton käyttöä.

Tarjoamme sinulle tilaisuuden hyödyntää taitojasi laaja-alaisesti ja kehittää sekä itseäsi, että työtäsi. Työhyvinvoinnin tukemiseksi meillä on käytössä hyvinvointietuus sekä hyvät työterveyshuoltopalvelut.

Palkkaus määräytyy kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Virassa noudatetaan 6 kk:n koeaikaa.

Hakemus pyydetään täyttämään ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi (tai www.kangasala.fi/avoimet-tyopaikat). Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Ympäristöpäällikkö Tuomo Antila p. 050 550 9739 ja ympäristötarkastaja Heini Tanskanen p. 050 550 9069 tai etunimi.sukunimi@kangasala.fi

Lisätietoja

Kangasalan kaupunki

Kangasala on hyvinvoiva, kasvava ja voimakkaasti kehittyvä yli 32 000 asukkaan kaupunki kauniissa harju- ja järvimaisemissa hyvien kulkuyhteyksien äärellä Tampereen naapurissa. Olemme palveleva, uudistuvan toimintakulttuurin ja sujuvan arjen kaupunki, joka tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet asumiseen, harrastamiseen, yrittämiseen ja työntekoon. #LiityHyvänPiiriin #TyöpäiväKangasalla


Osoite: Urheilutie 13, 36200 Kangasala
Kangasalan kaupunki - Rökfri arbetsplats Kangasalan kaupunki - Ansvarig sommararbetsgivare Kangasalan kaupunki - Responsible employer Kangasalan kaupunki - Bra humör arbetsplats

Rekommenderade jobb