Ympäristötarkastaja - Tammerfors stad

Ympäristötarkastaja

KAUPUNKIYMPÄRISTÖN PALVELUALUE/KESTÄVÄ KAUPUNKI/YMPÄRISTÖNSUOJELU
Ympäristönsuojeluyksikön tehtävänä ovat vesi-, jäte-, luonnonsuojelu-, ulkoilu-, maastoliikenne-, veneliikenne-, naapuruussuhde- ja ympäristönsuojelulain mukaiset sekä muussa lainsäädännössä ympäristönsuojeluviranomaiselle säädetyt tehtävät.
Haemme määräaikaiseen virkasuhteeseen ympäristötarkastajaa 1.7.2019-31.5.2020.
Tehtävänkuvaan kuuluu mm. hoitaa vesiensuojeluun ja vesilain valvontaan liittyviä viranomaistehtäviä ja kuntalaisten vesiasioihin liittyviä valitus- ja lupa-asioita.
Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto. Tehtävässä edellytetään voimassa olevaa henkilöauton B-ajokorttia.
Eduksi katsotaan kokemus kunnan ympäristönsuojeluviranomaisen työstä.
Palkkaus määräytyy teknisten sopimuksen mukaan.
Lisätietoja tehtävästä antaa ympäristönsuojelupäällikkö Harri Willberg, puh. 050 521 5198.
Ohjelman käyttökatkojen aikana 8.6 ja 11.6 voit lähettää hakemuksesi sähköpostitse rekrytointi@tampere.fi.
Hakuaika päättyy 18.6.2019.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.
Hakijoiden toivotaan jättävän hakemuksensa ja ansioluettelonsa sähköiseen IMURI-rekrytointijärjestelmään, mutta hakemuksen voi lähettää myös postitse osoitteeseen Tampereen kaupunki, Kirjaamo, PL 487, 33101 Tampere. Kirjekuoreen sekä hakemukseen on merkittävä haettavan tehtävän nimike ja viitekoodi.
IMURI-järjestelmän käyttöohjeet löytyvät sivulta www.tampere.fi/tyo/avoimettyopaikat/imuri ja lisätietoa hakemisesta saat TampereRekrystä, puh. 040 806 3184.
Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.
 

Lisätietoja

https://www.tampere.fi/tyo/tyonhakijalle/avoimet-tyopaikat.html

  • Kaupunkiympäristön palvelualue/Kestävä kaupunki/Ympäristönsuojelu
  • Työpaikka
  • tre-1-247-19
  • 5.6.2019 - 18.6.2019 23:59
  • TamperePirkanmaa

ympäristönsuojelupäällikkö Harri Willberg, puh. 050 521 5198.

Kaupunkiympäristön palvelualue/Kestävä kaupunki/Ympäristönsuojelu
Osoite: Tampere

Tampere tunnetaan rohkeudestaan uudistua. Ei ole sattumaa, että Tampere on vuodesta toiseen Suomen toivotuin asuinpaikka, halutuin opiskelukaupunki ja suosituin matkailukohde. Täällä on maan pysyvimmät työntekijät, korkein teknologia alan osaaminen sekä vahva innovaatiokyky. Tampereen kaupunki haluaa olla entistä enemmän uuden liiketoiminnan mahdollistaja ja kumppani yrityksille.
Tampereen kaupunki on myös monien mahdollisuuksien työnantaja. Yhteensä kaupungin palveluksessa on noin 15 000 työntekijää noin 900 ammattinimikkeellä

Tutustu työnantajaan