Skip to main content
test
Ympäristötarkastaja / Ympäristönsuojelu - Tampereen kaupunki

Ympäristönsuojelu on osa kaupunkiympäristön palvelualueen kestävä kaupunki -palveluryhmää. Tehtävinämme ovat ympäristönsuojelu-, maa-aines-, vesi-, jäte- ja luonnonsuojelulain mukaiset sekä muussa lainsäädännössä ympäristönsuojeluviranomaiselle säädetyt tehtävät.

Haemme ympäristötarkastajaa vakituiseen virkasuhteeseen. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Ympäristötarkastajan tehtäviin kuuluvat ympäristönsuojelu- ja vesilain mukaiset viranomaistehtävät, erityisesti vesiensuojeluun liittyvät lausunto-, tarkastus-, ja muut valvontatehtävät sekä vesien laadun tarkkailu ja vesiensuojelun edistäminen. Tehtäviin kuuluu lisäksi haja-asutusalueiden jätevesiasetuksen toimeenpanoon ja valvontaan liittyvät tehtävät. Ympäristötarkastaja tekee laajasti yhteistyötä eri viranomaistahojen sekä kaupungin organisaation eri yksiköiden kanssa erityisesti erilaisten vesistö- ja aluerakentamiseen liittyvien hankkeiden parissa.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto sekä vähintään 2 vuoden kokemus vastaavan sisältöisistä tehtävistä. Tehtävän hoitaminen edellyttää voimassa olevaa B-luokan ajokorttia ja hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa.

Eduksi katsotaan kokemus kunnan ympäristönsuojeluviranomaisen lupa- ja valvontatehtävistä, ympäristönsuojelulainsäädännön hyvä tuntemus sekä hyvät vuorovaikutustaidot.

Lisätietoja tehtävästä antaa ympäristöpäällikkö Kati Skippari, puh. 050 521 5198.

Hakuaika päättyy 12.8.2022.
Tehtävää haetaan Kuntarekryssä Hae työpaikkaa -painikkeesta. Ohjeita hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, rekrytointi.pirkanmaa@monetra.fi

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.tampere.fi
http://www.tampere.fi/tyo

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa ympäristöpäällikkö Kati Skippari, puh. 050 521 5198.

Lisätietoja

Tampereen kaupunki, Ympäristönsuojelu

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!


Osoite: PL 487, 33101 Tampere
Tampereen kaupunki - Rökfri arbetsplats Tampereen kaupunki - Ansvarig sommararbetsgivare Tampereen kaupunki - Responsible employer

Rekommenderade jobb