Ympäristötarkastajan määräaikainen virka - Kuusamon kaupunki

Ympäristötarkastajan määräaikainen virka

Pohjoinen luontopääkaupunki ja sen hyvät palvelut kutsuvat Kuusamoon. Kuusamo on noin 15 000 asukkaan kaupunki Koillismaalla. Oulangan kansallispuisto, Ruka ja koko Koillismaan alue tarjoavat hyvät harrastusmahdollisuudet, hyvän ympäristön asua ja työskennellä Kuusamossa. Kuusamosta on päivittäinen lentoyhteys Helsinkiin ja hyvät liikenneyhteydet Ouluun, Kajaaniin ja Rovaniemelle.

Kuusamon kaupunki tuottaa vastuukuntana ympäristöterveydenhuollon ja ympäristönsuojelun sekä maaseutuhallinnon palvelut Kuusamon kaupungin sekä Posion ja Taivalkosken kuntien alueella.

Kuusamon kaupungin yhdyskuntatekniikan toimiala hakee ympäristötarkastajaa määräaikaiseen virkaan alkaen mahdollisimman pian ja päättyen 31.12.2019.

Virka sijoittuu ympäristötulosalueen ympäristöterveyden ja ympäristönsuojelun tulosyksikköön. Tehtävään kuuluu pääasiassa terveydensuojelulain ja elintarvikelain mukaisia tehtäviä sekä muiden ympäristöterveydenhuollon toimialaan kuuluvien lakien mukaisia viranomaistehtäviä. Viran kelpoisuusvaatimuksena on terveydensuojelulain (763/1994) 7 §:n 3 mom. ja elintarvikelain (23/2006) 35 tai 88 §:n mukainen pätevyys. Tehtävään voidaan valita myös henkilö, joka ei täytä kelpoisuusehtoja.

Työn menestyksellinen hoitaminen edellyttää kykyä itsenäiseen työskentelyyn, hyviä yhteistyötaitoja, aktiivista työotetta sekä muita työn teon kannalta merkittäviä henkilökohtaisia ominaisuuksia. Eduksi luetaan kokemus kunnallisesta ympäristöterveydenhuollosta.
Ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus on välttämätön.

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät kuntien teknisten sopimuksen (TS) mukaan. Virkaan valitun tulee ennen viran vastaanottamista esittää hyväksytty lääkärintodistus terveydentilastaan. Virka pyritään täyttämään 17.6.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä noudatetaan 3 kuukauden koeaikaa.

Lähetä hakemuksesi 28.6.2019 klo 12.00 mennessä.

Hakemus tulee tehdä sähköisesti internetin kautta osoitteessa www.kuntarekry.fi. Työavain nro 237894.

Viran hakuaikaa on jatkettu 28.6.2019 klo 12.00 saakka. Aiemmin virkaa hakeneet otetaan huomioon virkaa täytettäessä.

Alkuperäiset kelpoisuus- ja työtodistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä pyydettäessä.

Lisätietoja antavat
Ympäristötarkastaja, tulosaluejohtaja Vesa Kuosku p. 040 777 7477 (vesa.kuosku(at)kuusamo.fi) ja ympäristötarkastaja Hannu Kesti p. 040 731 6826 (hannu.kesti(at)kuusamo.fi).

Kuusamon kaupunki, Yhdyskuntatekniikka, Ympäristö
Osoite: Keskuskuja 6, 93600 Kuusamo

Kaikkien aikojen Kuusamo, Pohjolan luontopääkaupunki Kuusamo työllistää n. 1200 työntekijää, joista 80 % on perusturvan ja kasvatus- ja sivistystoimen alaisuudessa. Kuusamo - aktiivinen luontokaupunki - on vetänyt ihmisiä puoleensa jo vuosisatoja. Kukapa uskoisi, että erämaassa ainutlaatuisen luonnon keskellä sykkii jatkuvasti kehittyvä, monipuolisten palveluiden kaupunkikeskus. Kuusamon julkiset ja yksityiset palvelut ovat jo pitkään vastanneet niin määrältään kuin laadultaan keskikokoisen kaupungin palveluja. Hallinnollisesti Kuusamo kuuluu Koillismaan seutukuntaan ja Pohjois-Pohjanmaan maakuntaan. Kuusamon kaupunki on savuton työpaikka 1.1.2014 alkaen.

Tutustu työnantajaan