Ympäristötekniikkainsinööri, Suunnitteluyksikkö

Kuvaus tehtävästä: Haemme työparia kaupunkitekniikan keskuksen nykyiselle ympäristötekniikkainsinöörille. Ympäristötekniikkainsinööri vastaa mm. pilaantuneiden alueiden kunnostussuunnittelusta, entisten kaatopaikkojen kunnostuksesta ja kunnostuksen jälkeisestä seurannasta, meriläjitysasioista sekä vesialueisiin liittyvästä lupamenettelystä ja ympäristölupien hausta sekä lupien lupavelvoitteiden mukaisesta tarkkailusta ja raportoinnista. Yleisten alueiden lisäksi asiantuntijaosaamista hyödynnetään myös kaupungin tonttien ja muun maaomaisuuden hallinnassa. Ympäristötekniikkainsinöörin tehtävänä on myös kiertotalouden edistäminen esim. jätemateriaalien (betonimurske ja tuhkat) hyödyntämiseen liittyvän lainsäädännön ja menettelyjen seuraaminen ja kehittäminen sekä muut ympäristötekniikan asiantuntijatehtävät. Ympäristötekniikkainsinööri on edellä mainittujen osalta mukana myös kaupungin urakoiden valmistelussa.

Tehtävänkuvaa on mahdollista muokata valittavan henkilön osaamisen ja kokemuksen mukaan. Palvelualueena on koko Espoo. Ympäristötekniikkainsinööri työskentelee kaupunkitekniikan keskuksen investointien suunnitteluyksikössä.

Kaupunkitekniikan keskus on muuttanut vuoden 2019 alussa Otaniemeen uudistettuihin monitoimityötiloihin. Tarjoamme merkityksellisen työn, nykyaikaiset työvälineet, joustavan työajan, etätyömahdollisuuden, monipuoliset koulutusmahdollisuudet sekä asiantuntevan työyhteisön. Työyhteisössämme on kannustava ja yhteisvastuullinen ilmapiiri ja tekemisen meininki. Perehdytämme uudet työntekijät tehtäviinsä sekä autamme ja tuemme uuden oppimisessa.

Työpaikan nimi: Kaupunkitekniikan keskus, Investoinnit, suunnitteluyksikkö

Työaika: 36 h 45 min / viikko

Sopimusala: TS Kunnallinen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: soveltuva korkeakoulu- tai opistotasoinen insinöörin tutkinto.

Tehtävässä edellytetään hyvää yhteistyökykyä sekä hyvää suomen kielen kirjallista ja suullista ilmaisutaitoa.

Arvostamme monipuolista kokemusta ympäristötekniikan tehtäväalueelta, oma-aloitteisuutta ja aktiivista työskentelyotetta sekä hyviä vuorovaikutus- ja organisointitaitoja.

Tekninen ja ympäristötoimi luo päivittäisellä työllään asumiselle ja yrittämiselle toimivat ja viihtyisät edellytykset. Kaupunkitekniikan keskus turvaa osaltaan kaupunkielämän perusedellytykset. Niihin kuuluvat kadut, tiet ja viherympäristö.

Investointien suunnitteluyksikkö on noin 40 asiantuntijan monialainen ja dynaaminen yksikkö, joka toimii Otaniemessä hyvien yhteyksien varrella. Yksikkö vastaa teiden, katujen, aukioiden sekä vesihuollon, puistojen, viheralueiden, ulkoliikuntatilojen ja venesatamien suunnittelusta.

Tutustu työnantajaan

Tehtävästä lisätietoja antavat suunnittelupäällikkö Salla Hänninen (p. 046 877 2115) ja aluepäällikkö Heli Rautio (p. 046 877 2684).

Espoon kaupunki, Tekninen ja ympäristötoimi, Kaupunkitekniikan keskus
Osoite: Tekniikantie 15, 02150 Espoo

Espoo on yli 280 000 ihmisen kotikaupunki. Suomen toiseksi suurimpana kaupunkina Espoo on elävä, kasvava, kehittyvä ja viihtyisä asuinpaikka.

Tarjoamme asukkaillemme monipuoliset palvelut, hyvät liikenneyhteydet, hyvin hoidetut viher- ja ulkoilualueet, hyvät koulutusmahdollisuudet ja monia muita ihmisten hyvinvoinnille tärkeitä asioita.

Espoossa yhdistyy huippuosaaminen, monipuolinen luonto sekä viihtyisät ja turvalliset asuinalueet. Me tarjoamme kannustavan työympäristön, jossa on erinomaiset mahdollisuudet työskennellä ja kehittyä.

Haluamme, että viihdyt Espoossa ja pääset kehittymään maan parhaiden osaajien joukossa.

Espoon kaupunki on savuton työpaikka.