Ympäristöterveystarkastaja

Keurusselän ympäristöterveydenhuollon yhteistoiminta-alueen muodostavat Jämsän, Keuruun, Kuhmoisten, Mänttä-Vilppulan, Ruoveden ja Virtain kunnat. Isäntäkuntana toimii Keuruun kaupunki ja toimivaltainen viranomainen on Keurusselän ympäristölautakunta, jonka alaisessa Keurusselän ympäristön- ja terveydensuojelutoimistossa on kymmenen ympäristöterveystarkastajan virkaa, jotka on sijoitettu yhteistoimintasopimuskuntiin.

Keurusselän ympäristön- ja terveydensuojelutoimistossa on haettavana

YMPÄRISTÖTERVEYSTARKASTAJAN VIRKA

Virka täytetään 1.12.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan. Tehtävät ovat terveydensuojelulain mukaisia tehtäviä, pääasiassa julkisten tilojen ja asuntojen terveellisyyden valvontaa Keuruulla ja Virroilla. Lisäksi tehtävään kuuluu ympäristöterveyspäällikön sijaisuus terveysvalvonnan osalta (ei sisällä eläinlääkintähuoltoa) ympäristöterveyspäällikön poissa ollessa. Vakituinen toimipiste on Keuruulla.

Ympäristöterveystarkastajan pätevyysvaatimukset ovat terveydensuojelulain (763/1994) 7 § 3 mom. ja elintarvikelain (23/2006) 35 § 2 mom. tai 88 § 4 mom. mukaiset. Rakennusterveysasiantuntijan pätevyydestä on hyötyä tehtävässä. Tehtävässä vaaditaan itsenäistä työotetta, päätöksentekokykyä, oma-aloitteisuutta ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Hyvä suomen kielen kirjallinen ja suullinen taito on välttämätön, samoin oman auton käyttömahdollisuus. Palkkaus ja muut työn ehdot määräytyvät kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen ja KVTES:n mukaisesti. Valinnassa noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Virkaan valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus ennen viran vastaanottoa.

Virkaa haetaan sähköisesti 7.10.2020 mennessä. Hakeminen tapahtuu osoitteessa www.kuntarekry.fi (avain 312700). Alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Keuruun kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.keuruu.fi
http://www.keuruu.fi/asuminen-ymparisto/ymparistoterveydenhuolto

Tutustu työnantajaan

Anne Vornanen puh. 0400 328 322 tai sähköpostilla etunimi.sukunimi@keuruu.fi.

Keuruun kaupunki, Tekniset palvelut, Ympäristöpalvelut
Osoite: Keskusaukio 3, 42700 Keuruu

Keurusselän ympäristön- ja terveydensuojelutoimisto tuottaa terveysvalvonnan ja eläinlääkinnän lakisääteiset palvelut Jämsän, Keuruun, Mänttä-Vilppulan ja Virtain kaupungeille sekä Kuhmoisten ja Ruoveden kunnille. Ympäristönsuojelun lakisääteiset palvelut toimisto tuottaa Keuruun ja Mänttä-Vilppulan kaupungeille. Toimipisteet sijaitsevat asianomaisissa kunnissa.

Toimiston tavoitteena on ylläpitää viihtyisä, terveellinen, turvallinen ja luonnontaloudeltaan kestävä elinympäristö sekä edistää terveydensuojelua ja ympäristönsuojelua toiminta-alueellaan.

Keuruun kaupunki - Rökfri arbetsplats Keuruun kaupunki - UNICEF en barnvänlig kommun