Skip to main content
test
Ympäristöterveystarkastaja - Karleby stad

Työtehtävät painottuva ensisijaisesti elintarvikevalvontaan, mutta tehtäviin kuuluu myös terveydensuojeluvalvonnan tehtäviä.

Tarjoamme sinulle kannustavan ja ammattitaitoisen työyhteisön tuen. Elintarviketiimissä on seitsemän henkilöä ja terveydensuojelutiimissä on neljä henkilöä sinun lisäksi.

Odotamme hakijalta soveltuvaa korkeakoulututkintoa. Tarkemmin kelpoisuusvaatimus määräytyy terveydensuojelulain (763/1994) 7 §:n 3 momentin ja elintarvikelain (297/2021) 32 §:n mukaisesti. Edellytyksenä tehtävien onnistuneelle suorittamiselle on yhteistyökyky sekä valmius valvontatehtävien itsenäiseen suunnitteluun ja suorittamiseen. Työn hoitaminen edellyttää oman auton käyttöä.

Kokemus terveysvalvonnan tehtävistä katsotaan eduksi.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen teknisen sopimuksen (TS) mukaan.

Lisätietoja

https://www.kokkola.fi/asuminen-ja-ymparisto/ymparistoterveys-ja-elaimet

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Andréas Smeds, puh. 040 489 2029

Lisätietoja

Kokkolan kaupunki, Keski-Pohjanmaan ympäristöterveydenhuolto

Kokkolan kaupunki vastaa Keski-Pohjanmaan ympäristöterveydenhuollon järjestämisestä. Yhteistoiminta-alueessa on mukana Kokkolan kaupungin lisäksi Kannus, Halsua, Kaustinen, Kruunupyy, Lestijärvi, Perho, Toholampi ja Veteli. Terveysvalvonnan järjestämiseksi yhteistoiminta-alueella on 10 ympäristöterveystarkastajia, hygieenikkoeläinlääkäri, toimistonhoitaja ja terveysvalvonnan johtaja. Eläinlääkintähuollossa on 14 eläinlääkäriä.


Osoite: Antti Chydeniuksenkatu 49, 67100 Kokkola
Kokkolan kaupunki - Rökfri arbetsplats Kokkolan kaupunki - UNICEF en barnvänlig kommun

Rekommenderade jobb