Kuopion kaupungin kaupunkiympäristön palvelualueen ympäristöterveydenhuollossa on avoinna ympäristöterveystarkastajan vakinainen virka. Ympäristöterveydenhuolto vastaa Kuopion kaupungin alueella ympäristöterveydenhuollon lakisääteisistä tehtävistä. Tehtäviä hoidetaan tiimeissä.

Avoinna oleva virka sijoittuu ympäristöterveydenhuollon elintarvikevalvontatiimiin. Tehtäviin kuuluu elintarvikevalvonnan viranomaistehtäviä mm. hakemusten ja ilmoitusten käsittelyä, elintarviketoiminnan tarkastuksia, toimenpidepyyntöjen käsittelyä sekä toimijoiden ja kuntalaisten ohjausta ja neuvontaa.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva tutkinto terveydensuojelulain (763/1994) 7 §:n ja elintarvikelain (297/2021) 32 §:n mukaisesti.

Hakijalta edellytetään elintarvikelainsäädännön tuntemusta ja perehtyneisyyttä kunnan elintarvikevalvontaviranomaisen tehtäväkenttään sekä kokemusta ympäristöterveydenhuollon valvonta- ja viranomaistehtävistä. Ympäristöterveystarkastajan viranhoito edellyttää hyviä tietoteknisiä taitoja, oma-aloitteisuutta, kykyä yhteistyöhön, organisointiin, itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon sekä tiimityöskentelyyn. Lisäksi edellytetään hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä voimassa olevaa B-ajokorttia ja oman auton käyttöä.

Arvostamme vuorovaikutustaitoja, asiakaspalvelulähtöisyyttä ja halua kehittyä tehtävässä. Osaaminen elintarvikevalvontatehtävissä katsotaan eduksi.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (TS) mukaisesti.

Työaika toimistotyöajan mukaisesti, 36,25 h/vko.

Tehtäväkohtainen palkka on 3653,57 €/kk. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset on esitettävä pyydettäessä.

Viran täyttämisessä sovelletaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Virkaan valitun tulee ennen viran vastaanottamista esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Hakemuksen jättäminen: Paikkaa haetaan sähköisesti www.kuntarekry.fi -verkkosivuilta. Hakuaika päättyy 24.9.2021 klo 12.

Tutustu työnantajaan
  • Kuopion kaupunki, Kaupunkirakennelautakunta, Kaupunkiympäristön palvelualue, Ympäristö- ja rakennusvalvontapalvelut, Ympäristöterveydenhuolto, Ympäristöterveydenhuolto
  • TyöpaikkaVakinainenKokoaikatyö
  • 378010
  • 1.11.2021 tai sopimuksen mukaan
  • 3653,57 €/kk
  • 20.8.2021 - 24.9.2021 12:00
  • YmpäristöalaTekninen alaKuopioPohjois-Savo

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa Jaana Partanen p. 044 718 2281.

Lisätietoja

Kuopion kaupunki, Kaupunkirakennelautakunta, Kaupunkiympäristön palvelualue, Ympäristö- ja rakennusvalvontapalvelut, Ympäristöterveydenhuolto, Ympäristöterveydenhuolto

Kuopion kaupunki, Kaupunkiympäristön palvelualue


Osoite: 70100 Kuopio
Kuopion kaupunki - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb