Skip to main content
test
Ympärivuorokautinen asuminen (40), kesätyö - Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue

Tule meille kesätöihin! Haemme Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueen Oulun alueelliset lähi- ja aluepalveluihin ympärivuorokautisen asumisen vastuualueelle sairaanhoitajia, lähihoitajia, hoiva-avustajia ja sosiaali- ja terveysalan opiskelijoita kesäsijaisuuksiin (sijaisuuksia vähintään 40).

Rajakylän hoivalla Sannin- ja Siirinkoti sekä Haukiputaalla Kultasimppu ovat tehostetun ympärivuorokautisen asumisen yksiköitä. Rajakylän hoivalla Severinkoti on ympärivuorokautisen asumisen hoivayksikkö.

Tehtäviisi kuuluu ympärivuorokautista asumista tarjoavissa yksiköissä kokonaisvaltainen hoitotyö. Hoitotyön lisäksi osallistut asukkaiden arkiaskareisiin ja mielekkään arjen toimintojen järjestämiseen. Työ yksiköissämme on kaksi- ja kolmivuorotyötä.

Toivomme sinulta aktiivisuutta, oma-aloitteisuutta ja positiivista työotetta. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, yhteistyökykyä, tiimityöskentelytaitoja ja arvostavaa ihmisen kohtaamista.

Sairaanhoitajan sijaisuuden kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus tai vastaava aikaisempi rekisteröinti. Sijaisuutta voi hoitaa myös sairaanhoidon opiskelija, jolla on suoritettuna vähintään 140 opintopistettä.

Lähihoitajan sijaisuuden kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun asetuksen (564/1994) mukainen pätevyys tai vastaava aikaisempi pätevyys. Sijaisuutta voi hoitaa myös lähihoitajaopiskelija.

Hoiva-avustajan sijaisuuden kelpoisuusvaatimuksena on hoiva-avustajan koulutus. Sijaisuutta voi hoitaa myös opiskelija.

Sijaisuudet täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä. Sijaisuudet ovat haettavana vähintään viiden ilmoituksen julkaisua seuraavan kalenteripäivän ajan.

Haastatteluun kutsuttavilta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Opiskelijan tulee esittää ajantasainen, virallinen opintorekisteriote ja todistus voimassa olevasta opiskeluoikeudesta. Valmiiden työnhakijoiden tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Terhikki-rekisteriin.

Noudatamme työsuhteissa enintään 6 kk koeaikaa. Koeaika voi olla enintään puolet palvelussuhteen kestoajasta alle 12 kk kestävissä määräaikaisissa palvelussuhteissa.

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.

Lisätietoja

http://www.pohde.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antavat: Eini Kemppainen, Severinkoti, p. 050 361 6026, Paula Tuomivaara, Sanninkoti, p. 050 347 3837, Soili Leppänen, Kultasimppu, p. 050 593 9267, Elisa Veteläinen, Siirinkoti, p. 044 703 5149. Sähköpostit: etunimi.sukunimi@pohde.fi
Tehtävään haetaan sähköisellä hakulomakkeella. Hakemuksen pääset täyttämään työpaikkailmoituksen Hae työpaikkaa-linkistä.

Lisätietoja

Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue, Ikäihmisten palvelut, Oulun alueelliset lähi- ja aluepalvelut, Ympärivuorokautinen asuminen

Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue vastaa alueen julkisista sosiaali-, terveys-ja pelastuspalveluista 1.1.2023 alkaen.

Hyvinvointialueella työskentelevät 18 000 työntekijää tarjoavat asukkaille entistä yhtenäisempiä sosiaali-, terveys-ja pelastusalan palveluita. Alan ammattilaisille tarjoamme tiiviimmän yhteistyöverkoston ja uuden tavan kehittää palveluita. Budjettimme on noin 1,7 miljardia euroa.

Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb