Skip to main content
test
Yritysasiantuntija/hankinta-asiamies - Lappeenrannan kaupunki

Yliopistokaupunki Lappeenranta on Kaakkois-Suomen liiketoiminnan ja koulutuksen keskus. Lappeenrannan kaupungin Wirma yrityspalvelut palvelee Lappeenrannan alueella aloittavia, toimivia ja alueelle sijoittuvia yrityksiä. Wirma yrityspalvelut on Suomen uusyrityskeskuksen jäsen ja tarjoaa ISO9001 laatusertifioitua yritysneuvontaa.

Lappeenrannan kaupungin hankintapalvelut on osa Lappeenrannan kaupungin konsernipalveluita. Hankintapalvelut kilpailuttaa Lappeenrannan kaupungin hankintoja sekä maakunnallisia yhteishankintoja. Hankintojen hyvällä suunnittelulla on mahdollista vaikuttaa asiakaspalvelun laatuun, kustannustehokkuuteen ja paikallisen elinkeinoelämän kasvumahdollisuuksiin. Lappeenrannan kaupungin ajankohtainen strategia kiinnittää erityistä huomiota tilaajien ja tarjoajien vuoropuhelun lisäämiseen sekä hankintojen aikaiseen suunnitteluun.

Haemme Wirma yrityspalveluihin yritysasiantuntijaa/hankinta-asiamiestä vakituiseen työsuhteeseen. Haettavana oleva toimi jakautuu 50 % yritysasiantuntijan ja 50 % hankinta-asiamiehen toimialueelle. Yritysasiantuntijana osallistut aloittavien ja toimivien yritysten yritysneuvontatehtäviin, koordinoit vastuullesi nimettyjä yritysverkostoja sekä toimit osana yrityspalveluiden hanketoimintoja. Hankinta-asiamiehenä tarjoat Lappeenrannan kaupungin hankintoihin liittyvää hankintaneuvontaa yrityksille ja yhteisöille, kehität tilaajien ja tarjoajien osaamista sekä keskinäistä yhteistyötä julkisissa hankinnoissa sekä osallistut valtakunnallisen hankinta-asiamiesverkoston toimintaan.

Odotamme sinulta soveltuvan alan korkeakoulututkintoa, useamman vuoden kokemusta yritysneuvonnasta, alueen yrityskentän tuntemusta, julkisten hankintojen toimintatapojen tuntemusta ja kiinnostusta hankintojen kehittämiseen.

Lisäksi edellytämme hyvää suullista ja kirjallista esitystaitoa, hyviä vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja sekä kehittämiseen tähtäävää otetta. Katsomme eduksi, jos olet suorittanut yritysneuvojan erikoisammattitutkinnon tai sinulla on yrittäjyyskokemusta.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan.

Työsuhde alkaa alkuvuodesta 2023, tarkemmasta ajankohdasta sovitaan erikseen.

Toimeen sovelletaan 6 kuukauden koeaikaa. Ennen toimen vastaanottamista valitun on esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.

Lähetä meille vapaamuotoinen hakemus ansioluetteloineen 19.12.2022 klo 16.00 mennessä osoitteeseen wirma@lappeenranta.fi. Voit hakea myös sähköisesti Kuntarekry.fi -palvelun kautta tai toimittaa hakemuksen Wirma yrityspalveluille osoitettuna Lappeenrannan kaupungin asiakaspalvelukeskus Winkkiin, Villimiehenkatu 1, 53100 Lappeenranta. Kuoreen merkintä: Yritysasiantuntija-hankinta-asiamies.

Lisätietoja

http://www.wirma.fi
http://www.lappeenranta.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Yrityspalvelupäällikkö Eeva Pihlajaniemi
- sähköpostitse eeva.pihlajaniemi@lappeenranta.fi
- puhelimitse torstaina 8.12.2022 klo 12-14 puh. 044 052 3056

Lisätietoja

Wirma yrityspalvelut Lappeenranta

Lappeenrannan kaupungin organisaatiossa työskennellään ketterästi ja asiakaslähtöisesti yli hallinnollisten rajojen. Asiakokonaisuuksiin keskittyvät konsernihallinnon tiimit tuottavat palveluja toimialoille, joiden keskinäisellä yhteistyöllä edistetään asukkaiden kokonaisvaltaista hyvinvointia ja seudullista elinvoimaisuutta.

Yhteistyö LUT-yliopiston ja elinkeinoelämän kanssa on keskeistä kaikilla toimialoilla varhaiskasvatuksesta yrityspalveluihin asti. Suomen ilmastopääkaupungissa suunnannäyttäjänä on kestävä kehitys.

Vuoden 2017 alussa tiivistetty ja kevennetty kaupungin organisaatiorakenne on luotu tulevaisuuden kaupungille, joka on valmiina työskentelemään maakuntahallinnon rinnalla seudullisesti, mutta samalla kansainvälisesti 2030-luvulle yltävän strategiansa mukaisesti.

Kaupungin organisaatio jakautuu konsernipalveluihin, hyvinvointi- ja sivistyspalvelujen toimialaan sekä elinvoiman ja kaupunkikehityksen toimialaan. Kaupunkikonserniin kuuluu lisäksi yhtiöitä ja yhteisöjä. Kaikkiaan organisaatiossa työskentelee noin 2200 osaajaa.

Lappeenrannan kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Villimiehenkatu 1, 53100 Lappeenranta
Lappeenrannan kaupunki - UNICEF en barnvänlig kommun

Rekommenderade jobb