Yrityskehittäjä

Koillis-Suomen kehittämisyhtiö Naturpolis Oy:n tehtävänä on kehittää yritysten ja yhteisöjen toimintaedellytyksiä toiminta-alueellaan sekä edistää kuntien ja elinkeinoelämän keskinäistä yhteistoimintaa. Yhtiön strategiana on tarjota alueen toimialojen ja yritysten eri elinkaarivaiheisiin parhaita kokonaisratkaisuja sisältäviä elinkeino- ja aluekehityspalveluita. Toiminnan tavoitteena on yritysten kasvun tukeminen, toimialojen kilpailukyvyn vahvistaminen sekä alueen vetovoiman ja elinvoiman lisääminen.

Tähän liittyvänä keskeisenä tulosalueena on yrityskehittäminen ja keskeisinä avainhenkilöinä yrityskehittäjät Kuusamon ja Taivalkosken kunnissa.

Haemme palvelukseemme YRITYSKEHITTÄJÄÄ.

Tehtävänäsi on vastata Kuusamon alueen yrityspalveluiden tuottamisesta ja käytännön yhteistoiminnasta alueen yrityssektorin ja elinkeinoelämän kanssa.

Edellytämme sinulta monipuolista kokemusta liike-elämästä ja/tai yrittäjyydestä, näkemystä yritystoiminnan ja yrittäjyyden kehittämisestä, soveltuvaa korkeakoulututkintoa tai muuta soveltuvaa koulutusta sekä hyviä tietoteknisiä taitoja.

Arvostamme kykyä yrityskehitysprosessien johtamiseen ja asiantuntijaverkoston hyödyntämiseen, yritysrahoitusmahdollisuuksien tuntemusta, innostavaa ja kannustavaa kehittäjäluonnetta, projektitoiminnan tuntemusta sekä kielitaitoa. Alueen ja sen yrityskentän tuntemus lasketaan eduksi.

Toimipiste sijaitsee Kuusamossa ja tehtävä tullaan täyttämään toistaiseksi voimassa olevana.

Tutustu työnantajaan

Toimitusjohtaja Jari Hentilä, jari.hentila@naturpolis.fi, 0400 393 797

Koillis-Suomen Kehittämisyhtiö Naturpolis Oy
Osoite: Nuottatie 6 A, 93600 Kuusamo

Koillis-Suomen kehittämisyhtiö Naturpolis Oy vahvistaa yritysten toimintaedellytyksiä ja kehittää kuntien elinvoimaa Kuusamossa ja Taivalkoskella. Toiminnan tavoitteena on yritysten kasvun tukeminen, toimialojen kilpailukyvyn vahvistaminen, työllisyyden edistäminen ja alueen vetovoiman lisääminen.