Yrityskoordinaattori

Euran kunnassa on 860 yritystä ja vuosittain perustetaan noin 60 uutta. Vilkas elinkeinoelämä ja yrittäjyys ansaitsevat Eurassa hyvät ja toimivat yrityspalvelut. Korkea työpaikkaomavaraisuus ja työssäkäyntiaste sekä edullinen sijainti ovat vahvuuksiamme. Vahvistamme osaamistamme ja yrityspalveluja uudella henkilöllä, joka jo valmiiksi tuntee yrityselämän tarpeet ja verkostot, on energinen ja omaa hyvät vuorovaikutustaidot

Euran kunta hakee vakinaiseen tehtävään

yrityskoordinaattoria

Keskeiset tehtävät liittyvät uusien yritysten ja työpaikkojen sijoittumiseen. Keskeisiä välineitä ovat uudet kaavoitetut ja rakennetut alueet, vapautuneet toimitilat, mukanasi tuomat verkostot, aloitteellisuus ja innovatiivisuus. Olemme valmiit isoihinkin muutoksiin. Emme kaada päällesi byrokratian painolastia. Voit merkittävästi vaikuttaa oman työkuvasi muotoutumiseen.
Mielenkiintoisessa tehtävässä onnistuminen edellyttää alan vahvaa työkokemusta ja näyttöjä tuloksellisesta toiminnasta. Onnistumista tukevat valmiit verkostot, innovatiivisuus sekä aktiivinen ja myönteinen työote. Valmius liikkumiseen on välttämätöntä.
Maksamme osaamisesta ja tuloksista kunnon palkan. Tehtävässä voi aloittaa välittömästi.
Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti.
Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärinlausunto terveydentilastaan. Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.eura.fi

Tutustu työnantajaan

kunnanjohtaja Juha Majalahti, juha.majalahti@eura.fi puhelin 044 422 400

Euran kunta, Vetovoimapalvelut, Elinvoimapalvelut
Osoite: Sorkkistentie 10, 27510 Eura

Euran kunnassa on 860 yritystä ja vuosittain perustetaan noin 60 uutta. Vilkas elinkeinoelämä ja yrittäjyys ansaitsevat Eurassa hyvät ja toimivat yrityspalvelut. Korkea työpaikkaomavaraisuus ja työssäkäyntiaste sekä edullinen sijainti ovat vahvuuksiamme. Vahvistamme osaamistamme ja yrityspalveluja uudella henkilöllä, joka jo valmiiksi tuntee yrityselämän tarpeet ja verkostot, on energinen ja omaa hyvät vuorovaikutustaidot.

Euran kunta - Rökfri arbetsplats