Open vacancy Borgå stad

Avdelningsskötare, tjänst

Borgå stadSocialarbetet för vuxnaBorgå
Arbetsnyckel: 
182887
Första ansökningsdag: 
15.5.2018
Sista ansökningsdag: 
4.6.2018 15.00
Lön: 
Lönen bestäms enligt AKTA
Arbetets karaktär: 
Heltidsarbete
Anställningens längd: 
Fast anställning
Arbetet börjar: 
6.8.2018 eller enligt överenskommelse
Arbetsbeskrivning

Är du intresserad av att utveckla rehabiliteringstjänsterna i Borgå?

Rehabiliteringstjänsterna inom äldreomsorgen och handikappservicen söker en avdelningsskötare till rehabiliteringstjänsterna. Arbetet börjar med ett vikariat i augusti och tjänsten omvandlas till en ordinarie tjänst den 1 november 2018.

Rehabiliteringstjänsterna omfattar fysioterapitjänster för personer i alla åldrar samt ergo- och kostterapi- samt hjälpmedelstjänster för äldre. Vi erbjuder dig en mångsidig och intressant uppgift som chef för en aktiv och kompetent arbetsgemenskap.

Som avdelningsskötare ansvarar du för chefsuppgifterna för din enhet samt för enhetens verksamhetsmässiga och ekonomiska resultat. En av dina viktigaste uppgifter är att utveckla terapitjänsternas kvalitet, effektivitet och produktivitet i samarbete med de övriga social- och hälsovårdstjänsterna. Du ska leda 28 anställda.

Vi söker en innovativ chef med en djärv vision. Du är energisk och uppmuntrande, engagerar personalen och deltar själv aktivt i utvecklingsarbetet. Personalens välbefinnande och kompetens samt hög kvalitet inom rehabiliteringen och vårdarbetet är viktiga mål för dig. I arbetet behöver du en utmärkt förmåga till växelverkan och att skapa nätverk, tolerans för ständiga förändringar och halvfärdighet samt god stresstålighet. Vi värdesätter erfarenhet av chefs- och rehabiliteringsarbete.

Behörighetskravet för tjänsten är en lämplig högskoleexamen eller en högre yrkeshögskoleexamen inom social- och hälsovård samt legitimering enligt lagen om yrkesutbildade personer inom hälso- och sjukvården (559/1994).

Lönesättningen enligt det allmänna kommunala AKTA. På tjänsten tillämpas en prövotid på sex (6) månader. Den som väljs till tjänsten ska innan hen tar emot befattningen visa upp ett godtagbart intyg över sitt hälsotillstånd och ett lämplighetsutlåtande enligt 48 § i lagen om smittsamma sjukdomar om sitt vaccinationsskydd.

Borgå är en rökfri stad.

Blev du intresserad? Lämna in din ansökan redan idag!

Sök tjänsten via länken, Sök arbetsplats, senast 4.6.2018 före kl. 15.00.

Organisationsbeskrivning

Vackra och historiska Borgå är en stad som hela tiden växer och utvecklas. Borgå är också drömmarnas hemstad för över 50 000 invånare.

Levande tvåspråkighet, omfattande serviceutbud och läget som metropolområdets östra centrum gör vår stad till en lockande arbetsplats och bostadsort.

Borgå stad sysselsätter ca 3 500 personer i mångsidiga uppgifter och är den största arbetsgivaren i östra Nyland. Vi satsar på våra anställdas välbefinnande, erbjuder mångsidiga motionsmöjligheter och uppmuntrar våra anställda att utveckla sina egna kunskaper och arbetsuppgifter. Borgå stad är en rökfri arbetsplats.

Sök till oss. Människorna gör staden!

Kontaktuppgifter

Mer information kan fås av servicechefen Kirsi Oksanen, tfn 040 482 8803, kirsi.oksanen@porvoo.fi. Den 21-25 maj besvaras frågorna av tf servicedirektör Lea Laakso, tfn 040 585 3357, lea.laakso@porvoo.fi.