Open vacancy Kittilä kommun

Hallintojohtaja

Kittilä kommunKittilän kunta, YleishallintoValtatie 15Kittilä
Arbetsnyckel: 
182983
Första ansökningsdag: 
16.5.2018
Sista ansökningsdag: 
31.5.2018 15.00
Lön: 
5.200 €/kk tai palkkatoive
Arbetets karaktär: 
Heltidsarbete
Anställningens längd: 
Fast anställning
Arbetet börjar: 
1.8.2018 tai sopimuksen mukaan.
Arbetsbeskrivning

Kittilän kunta hakee hallintojohtajaa toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen 1.8.2018 alkaen. Virka voidaan ottaa vastaan myös erikseen sovittavana aikana.

Hallintojohtaja on kunnanhallituksen alaisen hallinto-osaston toimialajohtaja sekä johtoryhmän jäsen.

Hallintojohtajan vastuualueena on kunnan yleishallinto, osallistuu taloussuunnitteluun, työllisyydenhoitoon sekä tietohallinnon koordinointiin ja johtamiseen.

Hallintojohtajan keskeisenä tehtävänä on avustaa ja toimia yhteistyössä kunnanjohtajan kanssa sekä toimia kunnanhallituksen esityksien valmistelijana.

Hallintojohtajan kelpoisuusvaatimuksena on virkaan soveltuva yliopistossa suoritettu ylempi korkeakoulututkinto. Erityisesti arvostetaan perehtyneisyyttä kunnanhallinnon ja talouden alalla sekä kunta- ja hallintolain tuntemusta.

Palvelusuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Hallintojohtajan kokonaispalkka on 5.200 €/kk. Hakijat voivat esittää myös oman palkkatoivomuksensa. Virkaan valittaessa sovelletaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Virkaan valitun on toimitettava kunnanhallitukselle hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan viimeistään 30 päivän kuluttua valitsemispäätöksen tiedoksisaannista.

Virkaan haetaan jättämällä kunnanvaltuustolle osoitettu hakemus liitteineen 31.5.2018 klo 15:00 mennessä Kittilän kunnan sähköiseen hakupalveluun osoitteessa www.kuntarekry.fi.

Mikäli hakemusta ei ole mahdollista tehdä sähköisesti, hakemus voidaan toimittaa kunnanvaltuustolle osoitteeseen: Kittilän kunnanhallitus, Valtatie 15, 99100 Kittilä.

Organisationsbeskrivning

Kittilä on reilun kuuden tuhannen asukkaan kaunis, elinvoimainen ja kasvava kunta Tunturi-Lapissa. Kunnan lisäksi suurimpia työllistäjiä ovat Levin matkailualue sekä kultakaivos. Kittilässä on kansainvälinen lentoasema sekä monipuoliset harrastus- ja asumismahdollisuudet.

Kontaktuppgifter

Vs.kunnanjohtaja Sanna Ylinampa, puh. 040 6530 774
Hallintojohtaja Esa Mäkinen, puh. 040 7459 830