Open vacancy Sibbo kommun

Renoveringsbyggchef

Sibbo kommunAvdelningen för teknik och miljö, LokalitetsförvaltningSibbo
Arbetsnyckel: 
183243
Första ansökningsdag: 
16.5.2018
Sista ansökningsdag: 
6.6.2018 16.00
Arbetets karaktär: 
Heltidsarbete
Anställningens längd: 
Fast anställning
Arbetet börjar: 
Enligt överenskommelse
Arbetsbeskrivning

Sibbo är en växande och smidig kommun där vi satsar på fungerande arbetsmetoder, högklassiga tjänster samt på att engagera och öka välbefinnandet för såväl kommuninvånarna som hela personalen. Enheten Lokalitetsförvaltning som hör till Avdelningen för teknik och miljö ansvarar för kommunens fastighetsinvesteringar, underhållet av fastigheterna och för kundservicen. Helhetstänkande och utvecklingsvilja kännetecknar vår organisation.

Sibbo växer och utvecklas kraftigt och vi söker nu en RENOVERINGSBYGGCHEF för en ordinarie uppgift.

Som renoveringsbyggchef ansvarar du för att renoverings- och ombyggnadsarbetena i kommunens fastigheter bereds, utförs och övervakas antingen i form av externa upphandlingar eller i renoveringsgruppens regi. Du är chef för renoveringsgruppen och ansvarar för uppgifter som hänför sig till utvecklingen av och upphandlingarna för ditt eget område.

Vi erbjuder dig en utsiktsplats i en snabbt växande kommun, stöd av en trevlig arbetsgemenskap samt en möjlighet att utveckla ditt eget kunnande.

Vi förutsätter att du har lämplig högskoleexamen eller motsvarande tidigare examen, goda kunskaper i det ena inhemska språket och nöjaktiga kunskaper i det andra inhemska språket samt erfarenhet av motsvarande uppgifter. Vi erbjuder dig också en möjlighet att utveckla dina språkkunskaper.

Villkoren för arbetsförhållandet bestäms enligt det kommunala tjänste- och arbetskollektivavtalet för teknisk personal (TS), och arbetet inleds enligt överenskommelse. I arbetsförhållandet tillämpas en prövotid på sex månader och den som väljs ska visa upp ett godtagbart utlåtande över sitt hälsotillstånd innan prövotiden tar slut.

Blev du intresserad?

Lämna din ansökan via nedanstående länk senast 6.6.2018 kl. 16. Studie- och arbetsintyg i original ska visas upp vid en eventuell intervju.

Organisationsbeskrivning

I Sibbo finns det ypperliga möjligheter till arbete och boende. Det starkt växande Sibbo erbjuder sin personal en intressant och mångsidig arbetsmiljö. Vi satsar på fungerande arbetsmetoder, högklassiga tjänster samt på att engagera och öka välbefinnandet för såväl kommuninvånarna som hela personalen. Kommunen har cirka 1 200 personer i sin tjänst. Kom och jobba med oss!

Kontaktuppgifter

Tilläggsuppgifter ger lokalservicechef Juha Pohjonen, tfn 040 191 4517 eller juha.pohjonen(at)sibbo.fi.