Open vacancy Peruspalvelukuntayhtymä Selänne

Hammashoitaja

Peruspalvelukuntayhtymä SelännePeruspalvelukuntayhtymä Selänne, Terveyden ja sairaanhoidon avopalvelut + esh, Haapajärven suun ja hampaiden huoltoMännistönkatu 6Haapajärvi
Arbetsnyckel: 
185873
Första ansökningsdag: 
30.5.2018
Sista ansökningsdag: 
21.6.2018 15.00
Lön: 
KVTES
Arbetets karaktär: 
Heltidsarbete
Anställningens längd: 
Fast anställning
Arbetet börjar: 
20.8.2018
Arbetsbeskrivning

Haemme hammashoitajaa PPKY Selänteen palvelukseen 20.8..2018 alkaen, ensisijainen työpiste Haapajärven Hammashoitola. Tietojärjestelmänä on Lifecare ja suun terveydenhuollon kuvantaminen on digitalisoitu. Hammashoitajan tehtäviin kuuluvat mm hammaslääkärin avustamisen lisäksi, itsenäinen vastaanottotyö ( lapset), koululaisten ennaltaehkäisevätyö TeleQ;n ja ajanvarauksen hoitaminen ja toimistotyöt.

Tule mukaan nuorekkaaseen innovatiiviseen porukkaan kehittämään toimintaa. Osaaminen ja koulutusmyönteisyys ovat meille ykkösasia. Selänteessä on tekemisenmeininki ja oma palvelurakenneuudistus on käynnissä lähipalvelujen takaamiseksi alueen asukkaille.

Kelpoisuusehdot määräytyvät lain terveydenhuollon ammattihenkilöistä nro 559/1994 mukaisesti. Arvostamme kehittämishalukkuutta, monipuolista osaamista, yhteistyökykyä, joustavuutta sekä ulospäin suuntautuneisuutta. Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Tartuntalain 48 § mukainen rokotesuoja vaaditaan.

Hakeminen tulee tehdä sähköisesti kuntarekry. fi palvelun kautta. Pätevyyden osoittavat todistukset ja muut todistukset tarkistetaaan mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita puh 044-4456639 tai 040-1808963.

Organisationsbeskrivning

Peruspalvelukuntayhtymä Selänne on sijaitsee keskellä Suomea järvimaisemassa. PPKY Selänne tuottaa sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut Haapajärven, Pyhäjärven ja Reisjärven kuntien asukkaille ja lisäksi ympäristöterveydenhuollon palvelut myös Kärsämäen kunnalle.

Kontaktuppgifter

Vastaava Suuhygienisti Arja Walta 044 4456354 tai arja.walta@selanne.net