Open vacancy Kimitoöns kommun

Hälsocentralläkare

Kimitoöns kommunOmsorgsavdelningenKimitoön
Arbetsnyckel: 
186145
Första ansökningsdag: 
31.5.2018
Sista ansökningsdag: 
27.6.2018 14.00
Lön: 
Enligt överenskommelse
Arbetets karaktär: 
Heltidsarbete
Anställningens längd: 
Fast anställning
Arbetet börjar: 
1.9.2018 eller enligt överenskommelse
Arbetsbeskrivning

LÄKARE - Kom till Åbolands skärgård, till Kimitoön!

Till vårt team vid Kimitoöns hälsocentral söker vi en HÄLSOCENTRALLÄKARE i arbetsavtalsförhållande. Det finns också möjlighet till kortare eller längre vikariat och till deltidsarbete. Ring och hör dej för! Våra läkare arbetar i en välfungerande och trivsam arbetsmiljö med ett team bestående av sex läkare och vårdpersonal. Kimitoöns huvudhälsostation i Kimito har precis tagits i användning efter en grundrenovering och utvidgning. Läkarnas arbetsbild kan skräddarsys på ett mångsidigt sätt, utgående från personliga särintressen. Till arbetet hör inget kvälls-, natt- eller veckoslutsarbete. Vi värdesätter att du har en god samarbetsförmåga och att du är intresserad av mångsidiga läkaruppgifter.

Vi förutsätter att du är legitimerad läkare och har minst goda kunskaper i det ena inhemska språket och minst nöjaktiga kunskaper i det andra. Det är önskvärt att vaccinationsskyddet är i skick enligt lagen om smittsamma sjukdomar § 48. Vid tillsvidareanställning är prövotiden är fyra månader och ett läkarintyg över hälsotillståndet ska lämnas in innan tillsvidareanställningen börjar. Gällande avlöningen och arbetstiden förhandlar vi fram en lösning som är tillfredställande.

På frågor svarar ledande läkare Janne Orava, tfn 040 707 4748, janne.orava@kimitoon.fi och omsorgschef Maria Wallin, tfn 050 434 1165, maria.wallin@kimitoon.fi. Ansökan lämnas in via Kuntarekry.fi eller skickas till Kimitoöns kommun, omsorgschef Maria Wallin, Vretavägen 19, 25700 Kimito senast den 27.6.2018 kl. 14.00

Organisationsbeskrivning

Kimitoön är en framåtsträvande, tvåspråkig skärgårdskommun med 6 900 invånare. Framtida livskraft och välmående invånare är vårt gemensamma uppdrag. Vi tror på ett öppet, aktivt och utvecklande arbetssätt. Personalens välbefinnande är något som vi tar på allvar - våra cirka 600 anställda rankar årligen sin arbetstrivsel högt.

Kontaktuppgifter

På frågor svarar ledande läkare Janne Orava, tfn 040 8343 515, janne.orava@kimitoon.fi och omsorgschef Maria Wallin, tfn 050 4341 165, maria.wallin@kimitoon.fi.