Open vacancy Peruspalvelukuntayhtymä Kallio

TYÖTERVEYSLÄÄKÄRIN virka

Peruspalvelukuntayhtymä KallioPeruspalvelukuntayhtymä KallioAlavieska, Nivala, Sievi, Ylivieska
Arbetsnyckel: 
186624
Första ansökningsdag: 
4.6.2018
Sista ansökningsdag: 
31.8.2018 15.00
Lön: 
KVTES
Arbetets karaktär: 
Heltidsarbete
Anställningens längd: 
Fast anställning
Arbetet börjar: 
sopimuksen mukaan
Arbetsbeskrivning

Peruspalvelukuntayhtymä Kallion (Alavieska, Nivala, Sievi ja Ylivieska) terveyspalveluissa on haettavana

TYÖTERVEYSLÄÄKÄRIN virka

Viran alkusijoituspaikka on Nivalan työterveyshuolto. Työterveyshuollossa on viisi työterveyslääkärin virkaa. Tehtäviin kuuluu sekä lakisääteisen työterveyshuollon että työterveyshuoltoon kuuluvien sairaanhoitopalvelujen toteuttamista. Työnkuvaan on hyvät mahdollisuudet itse vaikuttaa.

Viran hakijoista huomioidaan ensisijaisesti työterveyslääkärin erikoislääkärin pätevyyden omaavat. Myös työterveyshuoltoon erikoistuvat tai sellaista suunnittelevat huomioidaan. Terveyskeskuksessa on mahdollista suorittaa työterveyshuollon erikoistumiseen liittyvä koulutusjakso sekä osin muidenkin erikoisalojen erikoistumiskoulutukseen liittyviä terveyskeskus- ja sairaalajaksoja.

Virkaan kuuluu kuuden (6) kuukauden koeaika. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.

Hakemukset virkaan lähetetään sähköisesti Kuntarekryn (www.kuntarekry.fi) kautta tai kirjeitse opinto- ja työtodistusjäljennöksineen, joita ei palauteta, 31.8.2018 klo 15 mennessä osoitteella:
Peruspalvelukuntayhtymä Kallio, Ylivieskan terveyskeskus, Osmo Konu, Kirkkotie 4, 84100 Ylivieska.

Lisätietoja antavat:
- työterveyshuollon ylilääkäri Osmo Konu p. 040 635 5075
- johtava ylilääkäri Risto Olli p. 044 419 5020
tai sähköpostilla: etunimi.sukunimi@kalliopp.fi

Organisationsbeskrivning

Järjestämme Peruspalvelukuntayhtymä Kalliossa Alavieskan ja Sievin kuntien sekä Nivalan ja Ylivieskan kaupunkien sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut alueen noin 33 700 asukkaalle. Meillä työskentelee noin 1 000 sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaista.

Arvostamme henkilöstömme osaamista ja tuemme jatkuvaa ammattitaidon kehittämistä. Olemme parantaneet toimintaamme vahvasti koko olemassaolomme ajan. Meillä on uudistettu työtapoja ja prosesseja kaikissa Kallion palveluissa.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, laajat työterveyshuollon palvelut ja muuta työhyvinvointia tukevia palveluja. Tervetuloa osaavaan ja innostuneeseen joukkoomme!

Kontaktuppgifter

Lisätietoja antavat:
- työterveyshuollon ylilääkäri Osmo Konu p. 040 635 5075
- johtava ylilääkäri Risto Olli p. 044 419 5020
tai sähköpostilla: etunimi.sukunimi@kalliopp.fi