Open vacancy Suomussalmi kommun

Tekninen johtaja

Suomussalmi kommunSuomussalmen kuntaSuomussalmi
Arbetsnyckel: 
181198
Första ansökningsdag: 
6.6.2018
Sista ansökningsdag: 
25.6.2018 15.00
Lön: 
TS, palkkatoive
Arbetets karaktär: 
Heltidsarbete
Anställningens längd: 
Fast anställning
Arbetet börjar: 
mahdollisimman pian, sopimuksen mukaan
Arbetsbeskrivning

Haemme TEKNISTÄ JOHTAJAA

Teknisen johtajan viran hakuaikaa on jatkettu. Virkaa aiemmin hakeneet otetaan valinnassa huomioon.

Tekninen johtaja johtaa teknistä toimialaa ja vastaa sen kehittämisestä. Tekninen johtaja toimii teknisen lautakunnan esittelijänä ja on kunnan johtoryhmän jäsen. Hänen esimiehenään toimii kunnanjohtaja. Virkaan valittava aloittaa työnsä teknisen johtajan vuosiloman sijaisena sopimuksen mukaan ja siirtyy virkaan 1.4.2019.

Suomussalmen kunnan tekninen toimiala vastaa tilapalveluista, ympäristötekniikasta, vesihuollosta, maankäytönsuunnittelusta, ruoka- ja siivouspalveluista sekä toimii rakennusvalvontaviranomaisena.

Edellytämme hakijoilta virkaan soveltuvaa korkeakoulu- tai aiempaa opistoasteista tutkintoa sekä työkokemuksen kautta hankittua osaamista tekniseltä toimialalta. Arvostamme kunnallishallinnon kokemusta ja hyviä johtamis-, viestintä- ja vuorovaikutustaitoja sekä kehittämismyönteistä toimintatapaa. Katsomme eduksi kokemuksen projektien johtamisesta, rakentamisesta ja julkisista hankinnoista sekä kunnallistaloudesta.

Virkaan valitun tulee esittää hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Virassa sovelletaan kuuden kuukauden koeaikaa. Palkkaus määräytyy teknisen sopimuksen mukaisesti, hakijat voivat esittää oman palkkatoivomuksensa.

Hakemus liitteineen tulee toimittaa 25.6.2018 klo 15.00 mennessä www.kuntarekry.fi:n kautta tai osoitteeseen Suomussalmen kunta, Kunnanhallitus, PL 40, 89601 Suomussalmi tai sähköpostitse kunta@suomussalmi.fi.

Suomussalmella 5.6.2018
Suomussalmen kunnanhallitus

Organisationsbeskrivning

Suomussalmen kunta sijaitsee sisun syntysijoilla Ylä-Kainuussa. Asukkaita kunnassa on noin 8 000. Olemme ylpeitä rikkaasta historiastamme, upeasta erämaaluonnostamme ja monipuolisista peruspalveluistamme. Suomen itsenäisyyden juhlavuoden kansallispuisto perustettiin Suomussalmen Hossaan. Upeiden liikuntamahdollisuuksiensa ansiosta Suomussalmi on nimetty vuoden 2018 eurooppalaiseksi urheilukaupungiksi.

Kontaktuppgifter

vt. kunnanjohtaja/hallintojohtaja Eija Väätäinen, puh. 044 588 9330 ja
vs. tekninen johtaja Pia Lindfors, puh. 044 777 33200