Open vacancy Suomussalmi kommun

Ohjaaja

Suomussalmi kommunHallintopalvelutSuomussalmi
Arbetsnyckel: 
187247
Första ansökningsdag: 
11.6.2018
Sista ansökningsdag: 
25.6.2018 15.00
Lön: 
KVTES
Arbetets karaktär: 
Heltidsarbete
Anställningens längd: 
Visstidsanställning
Arbetet börjar: 
15.8.2018. Tehtävä päättyy 31.12.2020
Arbetsbeskrivning

Suomussalmen kunta hakee ESR-rahoituksella toteutettavaan Suomussalmen Talentti -hankkeeseen OHJAAJAA määräaikaiseen työsuhteeseen (15.8.2018-31.12.2020).

Suomussalmen Talentti -hankkeen tavoitteena on opinnollistamisen sekä tuetun ja räätälöidyn opiskelun avulla vahvistaa kohderyhmän ammatillista osaamista sekä motivoida ja ohjata heitä jatkokoulutukseen ja työhön. Hankkeessa luodaan uudenlainen opiskelua mahdollistava ja tukeva malli, jossa asiakas voi suorittaa ammatillisen tutkinnon osia tai kokonaisia tutkintoja yhteistyössä pajojen, työelämän ja oppilaitosten kanssa. Keskeisessä roolissa hankkeessa on opinnollistaminen sekä asiakkaiden henkilökohtaisten urapolkujen löytäminen. Digioppimisen mahdollisuuksia lisäämällä halutaan tuoda opiskeluvaihtoehtoja helpommin saataville. Asiakkaalle tarjotaan tukea ja ohjausta opiskeluun myös silloin kun opintoja suoritetaan omaehtoisena opiskeluna työttömyyspäivärahalla tai työn ohessa vapaa-ajalla. Hankkeen tiimin muodostavat palveluohjaaja, ohjaaja sekä projektipäällikkö.

Ohjaaja etsii yhdessä asiakkaan kanssa yksilöllisiä ratkaisuja vahvistaa asiakkaan ammatillista osaamista sekä työllistymismahdollisuuksia. Ohjaaja tukee asiakkaita heidän opintojen suorittamisessa sekä koordinoi teoriaopintojen ja työelämäjaksojen yhteyttä ja tukee asiakasta myös työelämäympäristöissä tapahtuvilla jaksoilla. Työ edellyttää itsenäistä työskentelyotetta, verkostoitumiskykyä sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Työtä tehdään yhteistyössä eri toimijoiden kanssa (yritykset, oppilaitokset, te-toimisto jne.), joten työ vaatii oman auton käyttöä.
Valittavalta edellytämme soveltuvaa ammattikorkeakoulututkintoa sekä kokemusta yksilönohjauksesta, ryhmäohjauksesta ja verkostotyöskentelystä. Arvostamme kokemusta palveluohjauksesta sekä ratkaisukeskeistä ja kehittävää työotetta asiakastyöhön ja työllistämiseen. Eduksi katsomme myös asiantuntemuksen erilaisista (ammatillisen) koulutuksen suorittamistavoista sekä työllisyydenhoidon palveluista.

Työsuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Ohjaajan työaika on 38 h 45 min/vko. Palvelussuhteissa noudatamme neljän kuukauden koeaikaa.

Haastattelut järjestetään viikolla 27.

Hakemukset ensisijaisesti Kuntarekry.fi -sivujen kautta tai sähköpostilla osoitteeseen kunta@suomussalmi.fi. Sähköpostihakemukseen on liitettävä kelpoisuustodistukset ja ansioluettelo.

Organisationsbeskrivning

Suomussalmen kunta sijaitsee sisun syntysijoilla Ylä-Kainuussa. Asukkaita kunnassa on noin 8 000. Olemme ylpeitä rikkaasta historiastamme, upeasta erämaaluonnostamme ja monipuolisista peruspalveluistamme. Suomen itsenäisyyden juhlavuoden kansallispuisto perustettiin Suomussalmen Hossaan. Upeiden liikuntamahdollisuuksiensa ansiosta Suomussalmi on nimetty vuoden 2018 eurooppalaiseksi urheilukaupungiksi.

Kontaktuppgifter

Lisätietoja antavat Kaisu Lehtinen-Nevalainen, puh. 044-7773149 ja Päivi Korja-Schepel, 044-7773126