Open vacancy Suomussalmi kommun

Kirjastonhoitajan sijaisuus

Suomussalmi kommunSuomussalmen kunta, SivistyspalvelutKiannonkatu 31Suomussalmi
Arbetsnyckel: 
188876
Första ansökningsdag: 
9.7.2018
Sista ansökningsdag: 
23.7.2018 15.00
Lön: 
KVTES :n mukaan
Arbetets karaktär: 
Heltidsarbete
Anställningens längd: 
Visstidsanställning
Arbetet börjar: 
1.9.2018
Arbetsbeskrivning

Suomussalmen kunnankirjastossa on haettavana
KIRJASTONHOITAJAN opintovapaan sijaisuus ajalle 1.9.2018 - 31.5.2019

Sijaisuudelle voi tulla jatkoa syksyllä 2019.

Kirjastonhoitajan tehtäviin kuuluu asiakaspalvelu, tiedonhaku- ja kokoelmatyö, viestintä, osallistuminen asiakasopastuksiin ja tapahtumien järjestämiseen sekä muut kirjastoalan työtehtävät. Kirjastonhoitaja vastaa kirjaston lehtien, pelien ja musiikkiaineiston hankinnasta. Kirjastonhoitaja toimii kirjastotoimenjohtajan sijaisena.

Kelpoisuusvaatimuksena on korkeakoulututkinto, johon sisältyvät tai jonka lisäksi on suoritettu vähintään 60 opintopisteen laajuiset korkeakoulutasoiset kirjasto- ja informaatioalan opinnot.

Tehtävässä edellytetään kokemusta kirjastotyöstä, tiedonhakumenetelmien tuntemusta ja asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaitoja. Arvostamme hakijalta kirjallisuuden ja musiikin tuntemusta, oma-aloitteisuutta, joustavuutta ja tieto- ja viestintäteknisiä taitoja. Axiell Aurora- kirjastojärjestelmän tuntemus katsotaan eduksi.

Suomussalmen kirjastopalveluihin kuuluu pääkirjasto ja kirjastoauto. Suomussalmen kunnankirjasto kuuluu Kainet-kirjastokimppaan.

Työaikaan sisältyy säännöllistä ilta- ja lauantaityötä. Tehtävässä on neljän kuukauden koeaika. Palkkaus ja työsuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan.

Hakuaika päättyy 23.7.2018 klo 15.00.

Hakemukset jätetään sähköisesti Kuntarekry.fi -palvelun kautta. Hakemukseen on liitettävä kelpoisuutta osoittavat todistukset ja CV tai ansioluettelo pdf-tiedostoina.

Haastattelut järjestetään viikolla 33. Alkuperäiset tutkinto-ja työtodistukset esitetään haastattelun yhteydessä. Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Organisationsbeskrivning

Suomussalmen kunta sijaitsee sisun syntysijoilla Ylä-Kainuussa. Asukkaita kunnassa on noin 8 000. Olemme ylpeitä rikkaasta historiastamme, upeasta erämaaluonnostamme ja monipuolisista peruspalveluistamme. Suomen itsenäisyyden juhlavuoden kansallispuisto perustettiin Suomussalmen Hossaan. Upeiden liikuntamahdollisuuksiensa ansiosta Suomussalmi on nimetty vuoden 2018 eurooppalaiseksi urheilukaupungiksi. Maakuntakeskuksen Kajaaniin on matkaa 100 km.

Kontaktuppgifter

Lisätietoja tehtävästä antaa kirjastotoimenjohtaja Anette Karjalainen, puh. 044 581 1488, anette.karjalainen@suomussalmi.fi