Open vacancy Borgå stad

Lönesekreterare

Borgå stadCentralen för förvaltningstjänster, personaltjänsterBorgå
Arbetsnyckel: 
189291
Första ansökningsdag: 
21.6.2018
Sista ansökningsdag: 
23.7.2018 08.00
Lön: 
Lönen fastställs enligt AKTA.
Arbetets karaktär: 
Heltidsarbete
Anställningens längd: 
Visstidsanställning
Arbetet börjar: 
1.9.2018 eller enligt överenskommelse
Arbetsbeskrivning

Centralen för förvaltningstjänster i Borgå stad söker lönesekreterare till ett ettårigt vikariat från och med 1.9.2018.

Som lönesekreterare har du ansvar för löneräkning för namngivna kunder i samarbete med andra medlemmar i teamet. Du har en mångsidig sakkunskap för löneförvaltningsuppgifter och goda färdigheter för kundbetjäning och växelverkan. Du kan ge kunderna svar på frågor som gäller tjänste- och arbetskollektivavtalen och användningen av löneräkningssystemen.

Av sökanden förutsätter vi lämplig YH-examen eller tidigare examen på institutnivå samt tillräcklig arbetserfarenhet, kännedom om kommunala tjänste- och arbetskollektivavtal, starka färdigheter för löneräkning samt goda IT-färdigheter. Vi sätter värde på noggrannhet och omsorgsfullhet samt förmåga att utveckla det egna arbetet och de gemensamma arbetssätten.

Utöver goda kunskaper i finska förutsätter vi att sökandena har minst nöjaktiga kunskaper i svenska.

Lönen fastställs enligt allmänna kommunala tjänste- och arbetskollektivavtalet (AKTA). Den som väljs till arbetet bör uppvisa ett godtagbart utlåtande över sitt hälsotillstånd innan prövotiden tar slut. Befattningen har en prövotid på sex månader.

Skicka din ansökan senast 23.7.2018 före kl. 8 via länken nedan.

Organisationsbeskrivning

Vackra och historiska Borgå är en stad som hela tiden växer och utvecklas. Borgå är också drömmarnas hemstad för över 50 000 invånare.

Levande tvåspråkighet, omfattande serviceutbud och läget som metropolområdets östra centrum gör vår stad till en lockande arbetsplats och bostadsort.

Borgå stad sysselsätter ca 3 500 personer i mångsidiga uppgifter och är den största arbetsgivaren i östra Nyland. Vi satsar på våra anställdas välbefinnande, erbjuder mångsidiga motionsmöjligheter och uppmuntrar våra anställda att utveckla sina egna kunskaper och arbetsuppgifter. Borgå stad är en rökfri arbetsplats.

Sök till oss. Människorna gör staden!

Kontaktuppgifter

För tilläggsuppgifter kontakta direktör för centralen för förvaltningstjänster Marith Kullström, tfn 040 578 8880.