Open vacancy Peruspalvelukuntayhtymä Kallio

Palveluohjaajan viransijaisuus

Peruspalvelukuntayhtymä KallioPeruspalvelukuntayhtymä KallioAlavieska, Nivala, Sievi, Ylivieska
Arbetsnyckel: 
190160
Första ansökningsdag: 
29.6.2018
Sista ansökningsdag: 
29.7.2018 23.59
Lön: 
KVTES
Arbetets karaktär: 
Heltidsarbete
Anställningens längd: 
Visstidsanställning
Arbetet börjar: 
1.9.2018
Arbetsbeskrivning

Peruspalvelukuntayhtymä Kallion vammaispalvelujen tulosyksikössä perhe- ja sosiaalipalveluiden tulosalueella on haettavana 29.7.2018 mennessä

PALVELUOHJAAJAN viransijaisuus ajalle 1.9.2018 - 28.2.2019

Vammaispalvelun tulosyksikössä hoidetaan kehitysvammahuollon ja vammaispalvelulain mukaiset palvelut. Vammaisten palvelujen tulosyksikössä työskentelevät palvelupäällikön lisäksi kaksi palveluesimiestä, kaksi palveluohjaaja, yksi sosiaalityöntekijä ja yksi sosiaaliohjaaja sekä asumisyksiköiden ja työtoimintayksiköiden henkilökunta.

Palveluohjaajan tehtäviin kuuluu vastata kehitysvammahuollon palveluohjauksesta eri ikäisille asiakkaille. Viran ensimmäinen sijoituspaikka on Ylivieska, mutta toiminta-alueena on koko kuntayhtymän alue.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä (817/2015) annetun lain 8 § mukainen ammattipätevyys. Tehtävän edellyttämien yhteistyö- ja vuorovaikutustaitojen lisäksi toivomme laaja-alaista ja vahvaa kehitysvammahuollon osaamista, näkemystä moniammatillisesta verkostotyöstä ja työn kehittämisestä. Työtehtävien hoito edellyttää oman auton käyttömahdollisuutta.

Virkaan valitun on esitettävä ennen viran vastaanottamista hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Virassa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Hakemukset sähköisesti Kuntarekryn kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa vammaispalveluiden palvelupäällikkö Päivi Uusimäki, paivi.uusimaki@kalliopp.fi

Organisationsbeskrivning

Järjestämme Peruspalvelukuntayhtymä Kalliossa Alavieskan ja Sievin kuntien sekä Nivalan ja Ylivieskan kaupunkien sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut alueen noin 34 700 asukkaalle. Meillä työskentelee noin 1 000 sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaista.

Arvostamme henkilöstömme osaamista ja tuemme jatkuvaa ammattitaidon kehittämistä. Olemme parantaneet toimintaamme vahvasti koko olemassaolomme ajan. Meillä on uudistettu työtapoja ja prosesseja kaikissa Kallion palveluissa.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, laajat työterveyshuollon palvelut ja muuta työhyvinvointia tukevia palveluja. Tervetuloa osaavaan ja innostuneeseen joukkoomme!

Kontaktuppgifter

Lisätietoja tehtävästä antaa vammaispalveluiden palvelupäällikkö Päivi Uusimäki, paivi.uusimaki@kalliopp.fi