Open vacancy Peruspalvelukuntayhtymä Kallio

Palveluesimiehen/palveluohjaajan viransijaisuus

Peruspalvelukuntayhtymä KallioVammaisten asumispalvelut Alavieska, Nivala, Sievi, Ylivieska
Arbetsnyckel: 
190166
Första ansökningsdag: 
29.6.2018
Sista ansökningsdag: 
29.7.2018 23.59
Lön: 
KVTES
Arbetets karaktär: 
Heltidsarbete
Anställningens längd: 
Visstidsanställning
Arbetet börjar: 
1.9.2018 - 31.7.2019
Arbetsbeskrivning

Haemme vammaispalveluihin

PALVELUESIMIESTÄ/PALVELUOHJAAJAA viransijaiseksi ajalle 1.9.2018 - 31.7.2019

Sijaisuuteen haetaan ensisijaisesti palveluesimiestä, mutta pätevien hakijoiden puuttuessa sijaisuuteen voidaan valita palveluohjaaja.

Vastuualueena ovat Ylivieskan Tulolantupa, Sievin Kuusela ja Haapala sekä ostopalveluissa asuvien kehitysvammaisten palveluohjaus. Toivomme, että sinulle on tuttua työskentely kehitysvammaisten parissa. Edellytämme myös kehittämismyönteistä ja innostunutta asennetta. Työvuorosuunnittelussa käytössämme on Titania, jonka hallinta valmiiksi on eduksi. Vastaat itsenäisesti oman osa-alueen toiminnasta, taloudesta ja henkilöstöhallinnon tehtävistä. Olet myös osa kehitysvammapalvelujen moniammatillista tiimiä.

Palveluesimiehen kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusehdoista annetun lain 817/2015 § 3 mukainen pätevyys. Edellytämme vammaispalvelulain, kehitysvammaisten erityishuoltolain sekä sosiaalihuoltolain osaamista. Esimies- ja johtamiskokemus katsotaan eduksi. Tehtävä edellyttää itsenäistä työskentelyä. Arvostamme kokemusta erityisryhmien kanssa työskentelystä, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, hyviä kirjallisia taitoja sekä myönteistä asennetta kehittämiseen.

Palveluohjaajan tehtäviin kuuluu vastata kehitysvammahuollon palveluohjauksesta eri ikäisille asiakkaille. Viran ensimmäinen sijoituspaikka on Ylivieska, mutta toiminta-alueena on koko kuntayhtymän alue.

Palveluohjaajan kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä (817/2015) annetun lain 8 § mukainen ammattipätevyys. Tehtävän edellyttämien yhteistyö- ja vuorovaikutustaitojen lisäksi toivomme laaja-alaista ja vahvaa kehitysvammahuollon osaamista, näkemystä moniammatillisesta verkostotyöstä ja työn kehittämisestä. Työtehtävien hoito edellyttää oman auton käyttömahdollisuutta.

Virkaan valitun tulee toimittaa hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Peruspalvelukuntayhtymä Kallio käyttää viroissa kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Hakemukset lähetetään Kuntarekryn kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Päivi Uusimäki, paivi.uusimaki@kalliopp.fi

Organisationsbeskrivning

Järjestämme Peruspalvelukuntayhtymä Kalliossa Alavieskan ja Sievin kuntien sekä Nivalan ja Ylivieskan kaupunkien sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut alueen noin 33 700 asukkaalle. Meillä työskentelee noin 1 000 sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaista.

Arvostamme henkilöstömme osaamista ja tuemme jatkuvaa ammattitaidon kehittämistä. Olemme parantaneet toimintaamme vahvasti koko olemassaolomme ajan. Meillä on uudistettu työtapoja ja prosesseja kaikissa Kallion palveluissa.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, laajat työterveyshuollon palvelut ja muuta työhyvinvointia tukevia palveluja. Tervetuloa osaavaan ja innostuneeseen joukkoomme!

Kontaktuppgifter

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Päivi Uusimäki, paivi.uusimaki@kalliopp.fi