Open vacancy Peruspalvelukuntayhtymä Kallio

FYSIOTERAPEUTIN toimi

Peruspalvelukuntayhtymä KallioPeruspalvelukuntayhtymä KallioAlavieska, Nivala, Sievi, Ylivieska
Arbetsnyckel: 
190832
Första ansökningsdag: 
9.7.2018
Sista ansökningsdag: 
14.8.2018 16.00
Lön: 
KVTES
Arbetets karaktär: 
Heltidsarbete
Anställningens längd: 
Fast anställning
Arbetet börjar: 
sopimuksen mukaan
Arbetsbeskrivning

Peruspalvelukuntayhtymä Kallion (Alavieska, Nivala, Sievi ja Ylivieska) kuntoutuksen
tulosyksikössä on haettavana

FYSIOTERAPEUTIN toimi

Toimen alkusijoituspaikka on terveyskeskuksen fysioterapia, Ylivieska ja Nivala.

Tehtävään kuuluu perusterveydenhuollon fysioterapeutin perustehtävät fysioterapiassa ja apuvälinetoiminnassa. Kelpoisuusvaatimuksena fysioterapeutin toimeen on ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi opistotason tutkinto sekä terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain (559/1994 2§ 1mom.) mukainen laillistus. Arvostamme kokemusta fysioterapiayksikössä ja vuodeosastolla työskentelystä.

Hakijoilta edellytämme vahvoja vuorovaikutus-, organisointi- ja tiimityötaitoja sekä ratkaisukeskeistä ja aktiivista otetta työhön. Odotamme valittavalta joustavuutta, vastuullisuutta ja erinomaista palveluasennetta sekä kiinnostusta ja sitoutumista asiakaspalvelun sekä itsensä kehittämiseen. Kokonaisvaltainen näkemys tehtäväkentästä katsotaan eduksi.

Toimi täytetään 1.9.2018 alkaen tai sopimuksen mukaan. Palkkaus on kunnallisen yleisen KVTES:n ja työn vaativuuden (TVA) mukaan. Toimessa on kuuden (6) kuukauden koeaika. Valittujen tulee ennen toimen vastaanottamista esittää hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.

Hakemukset lähetetään Kuntarekryn kautta (www.kuntarekry.fi) 14.8.2018 klo 16 mennessä. Valitsemme haastateltavat hakemusten perusteella ja lähetämme kutsun haastatteluun sähköpostitse.

Lisätietoja antavat:
- osastonhoitaja Heli Hemmilä p. 044 419 5203
- hoitotyönjohtaja Margit Yli-Kotila p. 044 419 5149
- vastaava fysioterapeutti Elisa Helander p. 044 419 6567
tai sähköpostilla: etunimi.sukunimi@kalliopp.fi

Organisationsbeskrivning

Järjestämme Peruspalvelukuntayhtymä Kalliossa Alavieskan ja Sievin kuntien sekä Nivalan ja Ylivieskan kaupunkien sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut alueen noin 33 700 asukkaalle. Meillä työskentelee noin 1 000 sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaista.

Arvostamme henkilöstömme osaamista ja tuemme jatkuvaa ammattitaidon kehittämistä. Olemme parantaneet toimintaamme vahvasti koko olemassaolomme ajan. Meillä on uudistettu työtapoja ja prosesseja kaikissa Kallion palveluissa.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, laajat työterveyshuollon palvelut ja muuta työhyvinvointia tukevia palveluja. Tervetuloa osaavaan ja innostuneeseen joukkoomme!

Kontaktuppgifter

Lisätietoja antavat:
- osastonhoitaja Heli Hemmilä p. 044 419 5203
- hoitotyönjohtaja Margit Yli-Kotila p. 044 419 5149
- vastaava fysioterapeutti Elisa Helander p. 044 419 6567
tai sähköpostilla: etunimi.sukunimi@kalliopp.fi