Open vacancy Peruspalvelukuntayhtymä Selänne

Ohjaaja

Peruspalvelukuntayhtymä SelännePeruspalvelukuntayhtymä SelänneReisjärvi
Arbetsnyckel: 
190966
Första ansökningsdag: 
11.7.2018
Sista ansökningsdag: 
27.7.2018 15.00
Lön: 
KVTES:n TVA:n mukainen
Arbetets karaktär: 
Heltidsarbete
Anställningens längd: 
Fast anställning
Arbetet börjar: 
1.9.2018 tai sopimuksen mukaan.
Arbetsbeskrivning

Peruspalvelukuntayhtymä Selänteessä on avoinna vakituinen ohjaajan tehtävä 1.9.2018 alkaen
Mäntykodilla Reisjärvellä.

Mäntykoti on yövalvottu, tehostetun palveluasumisen yksikkö. Työ on jaksotyötä.

Pätevyysvaatimuksena ohjaajan tehtävään on lähihoitajan tutkinto. Soveltuvuudessa painotetaan vammaisalan, erityisesti kehitysvamma-alan suuntautuneisuutta. Työ kehitysvammaisten parissa katsotaan eduksi.

Toivomme hakijoilta yhteistyökykyä ja positiivista elämänasennetta. Arvostamme suvaitsevaisuutta, kehittämishalukkuutta, monipuolista osaamista, joustavuutta sekä ulospäin suuntautuneisuutta.

Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Noudatamme 6 kuukauden koeaikaa.

Tule mukaan nuorekkaaseen innovatiiviseen porukkaan kehittämään toimintaa. Osaaminen ja koulutusmyönteisyys ovat meille ykkösasia. Selänteessä on "tekemisenmeininki" ja oma palvelurakenneuudistus on käynnissä lähipalvelujen takaamiseksi alueen asukkaille.

Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisellä hakulomakkeella kuntarekry.fi -palvelun kautta. Voit kuitenkin hakea tätä työpaikkaa myös lähettämällä kirjallisen hakemuksesi osoitteeseen Peruspalvelukuntayhtymä Selänne, PL 66, 85801 Haapajärvi. Hakemuksessa ja kirjekuoressa tulee tällöin mainita tehtävän työavain 190966. Pätevyyden osoittavat todistukset ja muut todistukset tarkastetaan mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita: puh. 044 445 6639 .

Organisationsbeskrivning

Peruspalvelukuntayhtymä Selänne on Haapajärven ja Pyhäjärven kaupunkien ja Reisjärven kunnan yhteinen kuntayhtymä, jonka tehtävänä ja vastuulla on järjestää asukkailleen lain säätämät sosiaali- ja terveydenhuolto- ja erikoissairaanhoidon palvelut. Lisäksi Selänne tuottaa ympäristö- ja rakennusvalvonnan palvelut Kärsämäen kunnalle. Väestöpohja Selänteen alueella on n. 16 000 asukasta.

Peruspalvelukuntayhtymä Selänne on savuton työpaikka

Kontaktuppgifter

Vs. palveluesimies Anu Udd p. 040 3008236 ja vs. hyvinvointipalvelujohtaja Minna Malila p. 040 1808992