Open vacancy Suomussalmi kommun

Kokki

Suomussalmi kommunSuomussalmen kunta, Tekniset palvelutSuomussalmiSuomussalmi
Arbetsnyckel: 
192801
Första ansökningsdag: 
8.8.2018
Sista ansökningsdag: 
22.8.2018 15.00
Lön: 
KVTES
Arbetets karaktär: 
Heltidsarbete
Anställningens längd: 
Fast anställning
Arbetet börjar: 
Sopimuksen mukaan
Arbetsbeskrivning

Suomussalmen kunnan tekniset palvelut hakee KOKKIA vakinaiseen työsuhteeseen.

Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytetään kokin tai vastaavaa ravitsemis- / cateringalan koulutusta sekä riittävää ja monipuolista työkokemusta suurtalouskeittiötyöstä sekä hygieniapassia. Ravitsemuspassi, Jamix-ruokatuotanto ja OVA-omavalvonta ohjelmien käyttökokemus sekä hyvät ATK- valmiudet katsotaan eduksi paikkaa täytettäessä.

Odotamme hakijalta itsenäistä työotetta, joustavuutta sekä hyviä yhteistyötaitoja.

Työaika on 38,75 h/viikko. Työ sisältää viikonlopputyötä. Palkkaus määräytyy KVTES:n ja kunnassamme käytettävän tehtävien vaatimusluokituksen mukaan (KVTES06RUO05A). Tehtävään valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen vaalin vahvistamista. Työsuhteessa noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja tehtävästä antaa ruokapalvelupäällikkö Merja Heikkinen, puh. 044-571 0254.

Tekniselle lautakunnalle osoitetut hakemukset ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekry.fi -sivujen kautta tai vaihtoehtoisesti sähköpostilla osoitteeseen tekniset@suomussalmi.fi. Hakemukseen on liitettävä ansioluettelo.

Hakuaika päättyy 22.8.2018 klo 15.00.

Organisationsbeskrivning

Suomussalmen kunta sijaitsee sisun syntysijoilla Ylä-Kainuussa. Asukkaita kunnassa on noin 8 000. Olemme ylpeitä rikkaasta historiastamme, upeasta erämaaluonnostamme ja monipuolisista peruspalveluistamme. Suomen itsenäisyyden juhlavuoden kansallispuisto perustettiin Suomussalmen Hossaan. Upeiden liikuntamahdollisuuksiensa ansiosta Suomussalmi on nimetty vuoden 2018 eurooppalaiseksi urheilukaupungiksi.

Kontaktuppgifter

Ruokapalvelupäällikkö Merja Heikkinen, puh. 044 571 0254, merja.h.heikkinen@suomussalmi.fi