Open vacancy Suomussalmi kommun

Elinvoimakoordinaattori

Suomussalmi kommunSuomussalmen kunta, ElinvoimapalvelutKauppakatu 20Suomussalmi
Arbetsnyckel: 
199229
Första ansökningsdag: 
11.10.2018
Sista ansökningsdag: 
25.10.2018 15.00
Lön: 
KVTES:n mukaan
Arbetets karaktär: 
Heltidsarbete
Anställningens längd: 
Fast anställning
Arbetet börjar: 
2.1.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan
Arbetsbeskrivning

Haemme monipuolista elinvoimakoordinaattoria elinvoimapalveluihimme. Elinvoimakoordinaattorin tehtävänä on kehittää kunnan elinvoimaa ja matkailua, asiakaspalvelua ja yrittäjäyhteistyötä sekä toteuttaa markkinointitoimenpiteitä käytännössä.
Tehtäviisi kuuluu matkailupalveluissa asiakaspalvelu ja kaikki siihen sisältyvät toimenpiteet. Markkinoinnin osalta hyödynnät sujuvasti sosiaalisen median työkaluja ja pystyt luomaan sisältöjä myös printtimedian ja uuden teknologian avulla eri kanaviin. Elinvoimakoordinaattorina olet muutenkin monessa mukana:
- kehittämässä uusia palvelumuotoja, jotka tukevat alueen yritystoimintaa,
- luomassa sisältöjä digitaaliseen palvelutarjontaan,
- koordinoimassa mahdollisia kehittämishankkeita,
- edistämässä yrittäjäyhteistyötä ja
- teet vahvaa yhteistyötä kunnan muiden toimijoiden kanssa.
Jos olet luonteeltasi idearikas ja yhteistyökykyinen, etkä pelkää oppia uutta ja tarttua toimeen ja sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto, olet etsimämme henkilö. Arvostamme matkailualan osaamista ja kiinnostusta uusien sähköisten välineiden käyttöön.
Tehtävässä sovelletaan kuuden kuukauden koeaikaa. Tehtävän palkkaus ja muut työehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.
Elinvoimakoordinaattorin tehtävä täytetään 2.1.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan toistaiseksi. Hakemukset on jätettävä 25.10.2018 klo 15.00 mennessä www.kuntarekry.fi kautta.

Organisationsbeskrivning

Suomussalmen kunta sijaitsee sisun syntysijoilla Ylä-Kainuussa. Asukkaita kunnassamme on noin 8 000. Olemme ylpeitä rikkaasta historiastamme, upeasta erämaaluonnostamme, monipuolisista peruspalveluista ja liikuntamahdollisuuksistamme. Suomussalmi on nimetty eurooppalaiseksi urheilukaupungiksi vuonna 2018.

Kontaktuppgifter

Lisätietoja kunnanjohtaja Erno Heikkinen 044 777 3344 tai erno.heikkinen@suomussalmi.fi tai matkailupäällikkö Aija Laukkanen 044 777 3170 tai aija.laukkanen@suomussalmi.fi