Open vacancy Kittilä kommun

Vs. kunnanjohtaja

Kittilä kommunKittilän kunta, YleishallintoValtatie 15Kittilä
Arbetsnyckel: 
199703
Första ansökningsdag: 
8.10.2018
Sista ansökningsdag: 
16.11.2018 15.00
Arbetets karaktär: 
Heltidsarbete
Anställningens längd: 
Visstidsanställning
Arbetet börjar: 
1.1.2019
Arbetsbeskrivning

Kittilän kunta julistaa uudelleen haettavaksi vs. kunnanjohtajan viran ajalle 1.1. - 31.12.2019. Aikaisemmin hakeneet otetaan huomioon valinnassa.

Vs. kunnanjohtajan tehtävänä on kunnan hallinnon, taloudenhoidon ja palvelutuotannon johtaminen, elinkeinoelämän kehittäminen ja alueellinen yhteistyö.

Vs. kunnanjohtajalta edellytetään virkaan soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa ja hyvää perehtyneisyyttä kunnallishallintoon sekä -talouteen. Lisäksi edellytetään kokemusta johtotehtävistä. Sujuva englannin kielen taito on välttämätön.

Ennen viran vastaanottamista valitun henkilön tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa ja kunnallista virka- ja työehtosopimusta.

Kittilän kunnanvaltuustolle osoitetut hakemukset, joihin tulee liittää opinto- ja työtodistusjäljennökset, CV tai ansioluettelo sekä palkkatoivomus on toimitettava 16.11.2018 klo 15.00 mennessä ensisijaisesti sähköisen hakulomakkeen kautta osoitteessa: www.kuntarekry.fi

Paikkaa on mahdollista hakea myös sähköpostitse: kirjaamo(at)kittila.fi, sähköpostin aiheeksi Hakemus - Vs. kunnanjohtaja.

Organisationsbeskrivning

Kittilä on reilun kuuden tuhannen asukkaan kaunis, elinvoimainen ja kasvava kunta Tunturi-Lapissa. Suurimpia työllistäjiä kunnan lisäksi ovat Levin matkailualue sekä kultakaivos. Kittilässä on kansainvälinen lentoasema sekä monipuoliset harrastus- ja asumismahdollisuudet.

Kontaktuppgifter

Kunnanhallituksen puheenjohtaja Pekka Rajala, puh. 0400 808 781,
pekka.rajala(at)kittila.fi
Vs. hallintojohtaja Tuija Lång, puh. 040 672 4257, tuija.lang(at)kittila.fi