Open vacancy Kittilä kommun

Varhaiskasvatuksen sijaisuudet

Kittilä kommunKittilän kunta, Sivistystoimi, KoulutoimiKittilä
Arbetsnyckel: 
203257
Första ansökningsdag: 
8.11.2018
Sista ansökningsdag: 
31.12.2018 15.00
Arbetets karaktär: 
Heltidsarbete
Deltidsarbete
Skiftarbete
Anställningens längd: 
Visstidsanställning
Arbetet börjar: 
Sopimuksen mukaan.
Arbetsbeskrivning

Kittilän kunnan varhaiskasvatus hakee eripituisiin sijaisuuksiin lastentarhanopettajia, lastenhoitajia ja perhepäivähoitajia. Voit olla joko opiskelija tai jo alalle valmistunut ammattilainen.
Tarjolla voi olla sekä päivätyötä että kaksi- ja kolmivuorotyötä. Sijoituspaikat Kittilän kirkonkylä, Sirkka, Raattama, Kaukonen tai Alakylä.

Laita sijaisuushakemuksesi sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi. Ilmoita hakemuksessasi millaisista sijaisuuksista olet kiinnostunut. Määritä, milloin olet käytettävissä ja mitkä sijoituspaikat tulevat kyseeseen. Päivitä hakemustasi tarvittaessa. Pidäthän myös yhteystietosi ajan tasalla, sillä se on edellytyksenä sijaisuuksien tarjoamiselle.

Otamme yhteyttä työnhakijaan haastatteluajan sopimiseksi. Haastattelun yhteydessä tarkistamme henkilöllisyyden, työ- ja tutkintotodistukset sekä mahdolliset muut todistukset. Opiskelijoilla tulee olla opintorekisteriote suoritetuista opinnoista. Pyydämme hakijaa esittämään myös lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukaisen voimassa oleva rikosrekisteriotteen.

Hakemus tulee jättää ensisijaisesti sähköisen hakulomakkeen kautta (CV:n voi liittää liitetiedostona). Paikkaa on mahdollista hakea myös sähköpostitse kirjaamo(at)kittila.fi tai paperimuotoisena osoitteeseen Kittilän koululautakunta, Valtatie 15, 99100 Kittilä.

Organisationsbeskrivning

Kittilä on reilun kuuden tuhannen asukkaan kaunis, elinvoimainen ja kasvava kunta Tunturi-Lapissa. Kunnan lisäksi suurimpia työllistäjiä ovat Levin matkailualue sekä kultakaivos. Kittilässä on kansainvälinen lentoasema sekä monipuoliset harrastus- ja asumismahdollisuudet.

Kontaktuppgifter

Lisätietoja: vs. varhaiskasvatuspäällikkö Pirjo Junttila-Vitikka p. 040 716 2084, päiväkodinjohtajat Eija Metsärinta p. 040 827 9250 (Sirkka) ja Kaija Takala p. 040 487 7554 (Kittilä). Sähköposti: etunimi.sukunimi@kittila.fi