Open vacancy Sibbo kommun

Hälsocentralläkare

Sibbo kommunSocial- och hälsovårdsavdelningenStora Byvägen 18Sibbo
Arbetsnyckel: 
206896
Första ansökningsdag: 
5.12.2018
Sista ansökningsdag: 
19.12.2018 14.00
Arbetets karaktär: 
Heltidsarbete
Anställningens längd: 
Fast anställning
Arbetet börjar: 
1.1.2019 eller enligt överenskommelse
Arbetsbeskrivning

Sibbo är en växande och smidig kommun strax utanför huvudstadsregionen där vi satsar på fungerande arbetsmetoder, högklassiga tjänster samt på att engagera och öka välbefinnandet för såväl kommuninvånarna som hela personalen. Social- och hälsovårdstjänsterna i kommunen är ordnade enligt livscykelmodellen.

Vi söker nu till vårt team en HÄLSOCENTRALLÄKARE för en ordinarie tjänst från 1.1.2019. Arbetet kan också inledas enligt överenskommelse.

I Sibbo har du en möjlighet att arbeta mångsidigt som hälsocentralläkare på öppenvårdsmottagningen, akut- och rehabiliteringsavdelningen, rådgivningen samt inom skol- och studerandehälsovården. I ditt arbete stöds du av erfarna och uppmuntrande kolleger samt en mångprofessionell arbetsgemenskap.

Hos oss har du goda möjligheter till handledning och utbildning samt en välfungerande arbetsgemenskap. Vi erbjuder dig en konkurrenskraftig lön och en möjlighet till kortare arbetsvecka om du så önskar.

Behörighetskraven för tjänsten är behörighet som legitimerad läkare samt goda muntliga och skriftliga kunskaper i det ena inhemska språket och goda muntliga och nöjaktiga skriftliga kunskaper i det andra inhemska språket. Vi erbjuder dig också en möjlighet att utveckla dina språkkunskaper. Kännedom om skol- och studerandehälsovård räknas som merit.

Vi värdesätter god förmåga att arbeta i team och i kundservice samt ett positivt och självständigt grepp om arbetet.

Villkoren för arbetsförhållandet bestäms enligt LÄKTA och i tjänsten tillämpas en prövotid på sex månader. Den som väljs ska visa upp ett godtagbart utlåtande över sitt hälsotillstånd samt ett straffregisterutdrag innan valet fastställs. För uppgiften krävs vaccinationsskydd enligt 48 § i lagen om smittsamma sjukdomar.

Vänligen lämna in din ansökan senast 19.12.2018 kl. 14.00 via nedanstående länk eller till adressen www.sibbo.fi/rekry. Vi inleder intervjuerna redan under ansökningstiden, så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Organisationsbeskrivning

I Sibbo finns det ypperliga möjligheter till arbete och boende. Det starkt växande Sibbo erbjuder sin personal en intressant och mångsidig arbetsmiljö. Vi satsar på fungerande arbetsmetoder, högklassiga tjänster samt på att engagera och öka välbefinnandet för såväl kommuninvånarna som hela personalen. Kommunen har cirka 1 200 personer i sin tjänst. Kom och jobba med oss!

Kontaktuppgifter

Mer information om uppgiften ger överläkaren för öppenvården Anna Peitola, tfn 050 496 6938 eller anna.peitola(at)sibbo.fi.