Open vacancy Lojo stad

Byråsekreterare

Lojo stadLojo stad, Livskraft, FörvaltningstjänsterLohjaLojo
Arbetsnyckel: 
LOH-06-55-18
Första ansökningsdag: 
7.12.2018
Sista ansökningsdag: 
21.12.2018 15.00
Lön: 
Enligt AKTA
Arbetets karaktär: 
Heltidsarbete
Anställningens längd: 
Visstidsanställning
Arbetet börjar: 
7.1.2019 eller enligt avtal
Arbetsbeskrivning

Vi söker en byråsekreterare till Hiisi-Institutet för en visstidsanställning för perioden 7.1. - 31.12.2019.

Uppgifterna för byråsekreteraren vid Hiisi-Institutet består av mångsidiga kontorsuppgifter med kundservice, registerföring i förvaltningsprogrammet Hellevi, beredning av lärarnas löner, statistikföring, sakgranskning av inköpsfakturor, personalförvaltningens dokument, undervisningslokalernas bokningar samt skötseln av arkivet som nyckeluppgifter. Arbetstiden är 36,75h/vecka (skiftarbete) mellan kl. 8: 00-18: 00 på vardagar.

Av den som väljs förutsätts minst examen på institutnivå (merkonom) och gedigna kunskaper i finska. övriga språkkunskaper är meriterande. Dessutom förutsätter vi att du behärskar datatekniska kontorsapplikationer och har ett utvecklande arbetssätt, kan arbeta flexibelt, självständigt och ta egna initiativ samt har god samspelskompetens och samarbetsförmåga. Erfarenhet av att arbeta på medborgarinstitut eller i någon annan vuxenutbildningsmiljö är meriterande.

Lönen fastställs enligt AKTA. Vid tillsättningen iakttas en prövotid som är hälften av anställningens längd. Den valda ska före tillträdet eller inom den överenskomna tiden uppvisa ett intyg över sitt hälsotillstånd av Lojo stads företagshälsovård.

Lojo stad är en rökfri arbetsplats.

Mer information ges av
förvaltningssakkunnig Hannele Turunen, tfn 044 369 1542, hannele.turunen@lohja.fi
rektor Anne Kotonen, tfn 050 329 6329, anne.kotonen@lohja.fi

Organisationsbeskrivning

Lojo är en trygg insjöstad i västra Nyland, nära storstadens puls. Lojo erbjuder ett rikt utbud av evenemang och ligger centralt i södra Finland, ungefär en halvtimme från huvudstadsregionen.

Trivsamma boendemiljöer, mångsidig kultur, högklassig kompetens och ett konkurrenskraftigt näringsliv skapar förutsättningar för invånarnas och de anställdas välbefinnande.

Lojo har cirka 48 000 invånare och mer än 3 000 anställda.

Kontaktuppgifter

Vi ber att sökande i fösta hand lämnar in en elektronisk ansökan på adressen www.kuntarekry.fi inom utsatt tid. Kopior av examensbetyg bifogas ansökan i PDF-format. Du kan också lämna in en skriftlig ansökan med bifogade kopior av examensbetyg senast 21.12.2018 kl. 15.00 till adressen: Lojo stad/Lojo rekrytering, PB 71, 08101 Lojo. Skriftliga ansökningar återsänds inte. Märk kuvertet LOH-06-55-18.