Open vacancy Satakunnan sairaanhoitopiiri

Laitoshuoltajien sijaisuudet

Satakunnan sairaanhoitopiiriSatakunnan sairaanhoitopiiri, SiivouskeskusBjörneborg
Arbetsnyckel: 
SATSHP-02-3-17
Första ansökningsdag: 
1.3.2017
Sista ansökningsdag: 
31.12.2017 00.00
Arbetets karaktär: 
Heltidsarbete
Skiftarbete
Sommarjobb
Anställningens längd: 
Vikariat
Arbetet börjar: 
Sopimuksen mukaan
Arbetsbeskrivning

Haemme oppishaluisia, palveluhenkisiä ja tunnollisia 18 vuotta täyttäneitä työntekijöitä kesätöihin sekä eripituisiin sijaisuuksiin laitoshuoltajan tehtäviin.

Tarjoamme sinulle monipuolisia ja kiinnostavia siivous-, ateria- ja asiakaspalvelutehtäviä. Työhön perehdytetään. Etusija valinnoissa annetaan hakijoille, joilla on jo kokemusta siivousalan tehtävistä ja jotka voivat sitoutua koko kesälomakauden pituiseen sijaisuuteen. Puhtauspalvelu-, terveydenhuolto- tai ravitsemusalan opinnot katsotaan eduksi. Opiskelijat, abiturientit ja mahdollisesti välivuotta pitävät opiskelijat huomioidaan pidemmissäkin sijaisuuksissa. Työ on vuorotyötä, myös viikonloppuisin.

Täytä hakemuksesi alla olevasta linkistä ja tule tekemään kanssamme siistii duunii siivouskeskuksessa!

Sähköiseen hakuun liittyvät yhteydenotot Rekrytointi: puh. 044 707 6979, 044 707 6980 tai rekrytointi@satshp.fi

Organisationsbeskrivning

Satakunnan sairaanhoitopiiri on erikoissairaanhoidon ja sosiaalipalvelujen järjestäjä ja tuottaja. Tarjoamme viihtyisän ja toimivan työympäristön ja työyhteisön, joka antaa mahdollisuuden haastaviin työtehtäviin ja ammattitaidon ylläpitämiseen. Työllistämme noin 3 600 henkilöä. Sairaalatoimintaa meillä on Porissa, Raumalla ja Harjavallassa sekä Antinkartanon kuntoutuskeskus Ulvilassa. Palveluihimme kuuluvat lisäksi useat psykiatrian ja kuntoutuksen sekä kehitysvammaisten toimipisteet ympäri maakuntaa. Satakunnan sairaanhoitopiiri on savuton työpaikka.

Kontaktuppgifter

Rekrytointiyksikkö 044 707 6980 / 044 707 6979
tai rekrytointi@satshp.fi