Ohjaajan sijaisuudet

Varsinais-Suomen lastensuojelukuntayhtymäVarsinais-Suomen lastensuojelukuntayhtymäS:t Karins, Reso, Salo, Åbo
Arbetsnyckel: 
131047
Första ansökningsdag: 
6.3.2017
Sista ansökningsdag: 
31.12.2019 00.00
Arbetets karaktär: 
Heltidsarbete
Deltidsarbete
Skiftarbete
Timjobb
Sommarjobb
Anställningens längd: 
Vikariat
Arbetet börjar: 
Sopimuksen mukaan
Arbetsbeskrivning

Haemme sijaisia tarvittaessa täytettäviin ohjaajan sijaisuuksiin eri yksikköihimme. Ohjaajan tehtäviin kuuluu työskennellä lastensuojelun sijaishuollon ja avohuollon tehtävissä. Työtä tehdään vuorotyönä. Ajokortti on välttämätön.

Yksiköitämme ovat Halikon perhetukikeskus, Halikon perheyksikkö, Kaarinan perhetukikeskus ja Raision perhetukikeskus.

Sijaisrekisteriin ilmoittaudut täyttämällä sähköisen hakemuksen osoitteessa www.kuntarekry.fi. Hakijan on itse huolehdittava hakemuksensa ja käytettävyytensä päivittämisestä rekisteriin. Yhteys- ja käytettävyystietojen ajan tasalla pitäminen on edellytys sijaisuuksien tarjoamiselle.

Lyhytaikaisten sijaistemme tulee olla täysi-ikäisiä. Haastattelussa tarkistamme tarvittavat todistukset, niitä ei tarvitse liittää hakemukseen.

Jos jokin ohjaajan paikka on avoinna normaalina rekrytointina, sitä paikkaa on haettava erikseen omana hakuna. Tästä sijaisrekisteristä katsomme vain lyhytaikaisia sijaisia, ja silloin, kun sijaisen tarve tulee hyvin nopeasti.

Organisationsbeskrivning

Varsinais-Suomen lastensuojelukuntayhtymä on viiden kunnan omistama kuntayhtymä, joka tarjoaa alueensa kunnille monipuolisia lastensuojelupalveluja.

Kontaktuppgifter

Jaana Laaksonen, jaana.laaksonen@vslk.fi, 050 326 4070

Hannu Piippo, hannu.piippo@vslk.fi, 050 347 8249