Open vacancy Haapavesi stad

Lähihoitaja

Haapavesi stadHaapaveden kaupunki, Perusturva, hoito- ja hoivapalvelut, Asumispalvelut, Paakkilanhovi HaapavesiHaapavesi
Arbetsnyckel: 
131942
Första ansökningsdag: 
14.3.2017
Sista ansökningsdag: 
31.12.2018 15.00
Lön: 
KVTES: mukaan
Arbetets karaktär: 
Heltidsarbete
Deltidsarbete
Skiftarbete
Timjobb
Sommarjobb
Anställningens längd: 
Visstidsanställning
Arbetet börjar: 
Sopimuksen mukaan
Arbetsbeskrivning

Haapaveden kaupungin perusturvaosastolla, Sosiaali- ja terveyspiiri Helmen hoito- ja hoivapalveluiden tulosalueella on haettavana eripituisia sairaanhoitajan ja lähihoitajan sijaisuuksia. Sijaistarpeemme vaihtelevat keikkatyöstä pitempiaikaisiin sijaisuuksiin. Sijoituspaikkana on Haapaveden vanhuspalvelut, Palvelukeskus Paakkilanhovi. Kelpoisuutena tehtäviin edellytämme sosiaali- ja terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun asetuksen mukaista pätevyyttä ja opiskelijoilta tehtävän hoitoon riittävää opintopistemäärää. Mahdollisessa haastattelussa tulee esittää palvelu- ja tutkintotodistukset. Opiskelijan tulee esittää opintorekisteriote riittävistä suoritetuista opinnoista. Valmistuneilta hoitajilta edellytämme Valviran rekisteröitymistodistuksen. Arvostamme näkemyksiä vanhustyön kehittämisestä ja kuntouttavasta hoitotyöstä, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä ennakkoluulottomuutta. Työ on tiimityöskentelyä. Sairaanhoitajalla työ on kaksivuorotyötä ja lähihoitajalla kolmivuorotyötä. Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan.

Organisationsbeskrivning

Haapavesi löytyy Pohjois-Pohjanmaalta, lähes Suomen keskipisteestä. Haapavesi toimii Sosiaali- ja terveyspiiri Helmen vastuukuntana ja tuottaa palvelut myös Pyhännälle. Menemällä osoitteeseen www.haapavesi.fi, löydät ajankohtaista tietoa palveluistamme. Sosiaali- ja terveyspiiri Helmi on erinomainen työpaikka. Meillä kehitytään ja luodaan tulevaisuutta. Haluamme joukkoomme yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoisia sekä ennakkoluulottomia työkavereita.

Kontaktuppgifter

Palveluesimies 044-7591 610.