Open vacancy Kittilä kommun

Ympäristösihteeri

Kittilä kommunKittilän kunta, Tekninen toimiKittilä
Arbetsnyckel: 
132690
Sista ansökningsdag: 
7.4.2017 12.00
Lön: 
TS
Arbetets karaktär: 
Heltidsarbete
Anställningens längd: 
Fast anställning
Arbetet börjar: 
1.6.2017, sopimuksen mukaan
Arbetsbeskrivning

Kittilän kunta julistaa haettavaksi ympäristösihteerin viran.

Pääasiallisena tehtävänä on ympäristönsuojelulaissa määrätyt tehtävät.

Viran kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään sopiva korkeakoulututkinto tai ammattikorkeakoulututkinto tai vastaava aikaisempi opistotason tutkinto. Palkkaus määräytyy teknisten sopimuksen mukaisesti.

Valittavan on ennen valinnan vahvistamista esitettävä hyväksytty lääkärintodistus terveydentilastaan.
Hakemukset liitteineen on toimitettava viimeistään 7.4.2017 klo 12 mennessä ensisijaisesti sähköisen hakulomakkeen kautta (cv on mahdollista liittää liitetiedostona). Paikkaa on mahdollista hakea myös sähköpostitse kirjaamo(at)kittila.fi tai kirjeitse osoitteeseen Kittilän kunta, Tekninen osasto, Valtatie 15, 99100 Kittilä. Kuoreen tai sähköpostin aiheeksi merkintä Hakemus - ympäristösihteeri.

Organisationsbeskrivning

Kittilä on reilun kuuden tuhannen asukkaan kaunis, elinvoimainen ja kasvava kunta Tunturi-Lapissa. Kunnan lisäksi suurimpia työllistäjiä ovat Levin matkailualue sekä kultakaivos. Kittilässä on kansainvälinen lentoasema sekä monipuoliset harrastus- ja asumismahdollisuudet.

Kontaktuppgifter

Lisätietoja antavat tekninen johtaja Lauri Kurula, lauri.kurula(at)kittila.fi ja vs. ympäristösihteeri Pekka Nyman, pekka.nyman(at)kittila.fi.