Open vacancy Eura kommun

Tule keikkatyöhön Euran kunnan perusturvapalveluiden kotihoitoon

Eura kommunEuran kunta, PerusturvapalvelutEura
Arbetsnyckel: 
132823
Första ansökningsdag: 
21.3.2017
Sista ansökningsdag: 
31.12.2018 15.00
Arbetets karaktär: 
Heltidsarbete
Deltidsarbete
Skiftarbete
Sommarjobb
Praktik
Anställningens längd: 
Vikariat
Arbetet börjar: 
sopimuksen mukaan
Arbetsbeskrivning

Ammattilainen tai opiskelija - tule keikkatyöhön kotihoitoon!

Edellytämme sinulta lähihoitajan tutkintoa. Otamme keikkatyöhön myös alan opiskelijoita. Toivomme sinulta reipasta ja toimeen tarttuvaa otetta. Ajokortti on välttämätön.

Mikäli olet kiinnostunut sijaisuuksistamme, rekisteröidy sijaisrekisteriimme täyttämällä hakemus oheisen linkin (hae työpaikkaa) kautta. Kun täytät hakulomakkeelle työkokemustietosi, merkitse tehtäväkuvaus-kenttään minkälaisissa tehtävissä ja missä yksiköissä olet työskennellyt.

Tullessasi haastatteluun, ota mukaan henkilötodistus, alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Opiskelijoita pyydämme ottamaan mukaan opintorekisteriotteen.

Organisationsbeskrivning

Eura on n. 12 500 asukkaan vireä, viihtyisä, vetovoimainen ja turvallinen kunta eteläisessä Satakunnassa. Työnantajana Euran kunta tarjoaa haastavia ja monipuolisia tehtäviä ja huolehtii henkilöstönsä osaamisesta ja hyvinvoinnista. Kunnan tavoitteena on taata osaavan ja motivoituneen henkilöstön rekrytointi kunnan palvelutehtäviin. Euran kunnan henkilöstöpoliittisia arvoja ovat avoimuus, yhteisöllisyys, vuorovaikutteisuus, oikeudenmukaisuus sekä vaikuttamismahdollisuus.

Kontaktuppgifter

Lisätietoja antaa kotipalveluohjaaja Päivi Helminen p. 044 422 4309.