Open vacancy Eura kommun

Tule keikkatyöhön Euran kunnan perusturvapalveluiden ympärivuorokautisen hoidon/hoivan yksiköihin!

Eura kommunEuran kunta, PerusturvapalvelutEura
Arbetsnyckel: 
132824
Första ansökningsdag: 
21.3.2017
Sista ansökningsdag: 
31.12.2018 15.00
Arbetets karaktär: 
Heltidsarbete
Deltidsarbete
Skiftarbete
Sommarjobb
Praktik
Anställningens längd: 
Vikariat
Arbetet börjar: 
sopimuksen mukaan
Arbetsbeskrivning

Ammattilainen tai opiskelija - tule keikkatyöhön vanhusten ja vammaisten asumispalveluihin, terveyskeskussairaalaan ja kotisairaalaan!

Edellytämme sinulta sairaanhoitajan/terveydenhoitajan tai lähihoitajan tutkintoa. Otamme keikkatyöhön myös alan opiskelijoita. Toivomme sinulta reipasta ja toimeen tarttuvaa otetta. Kotisairaalassa ajokortti on välttämätön.

Mikäli olet kiinnostunut sijaisuuksistamme, rekisteröidy sijaisrekisteriimme täyttämällä hakemus oheisen linkin (hae työpaikkaa) kautta. Kun täytät hakulomakkeelle työkokemustietosi, merkitse tehtäväkuvaus-kenttään minkälaisissa tehtävissä ja missä yksiköissä olet työskennellyt.

Tullessasi haastatteluun, ota mukaan henkilötodistus, alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Opiskelijoita pyydämme ottamaan mukaan opintorekisteriotteen.

Organisationsbeskrivning

Eura on n. 12 500 asukkaan vireä, viihtyisä, vetovoimainen ja turvallinen kunta eteläisessä Satakunnassa. Työnantajana Euran kunta tarjoaa haastavia ja monipuolisia tehtäviä ja huolehtii henkilöstönsä osaamisesta ja hyvinvoinnista. Kunnan tavoitteena on taata osaavan ja motivoituneen henkilöstön rekrytointi kunnan palvelutehtäviin. Euran kunnan henkilöstöpoliittisia arvoja ovat avoimuus, yhteisöllisyys, vuorovaikutteisuus, oikeudenmukaisuus sekä vaikuttamismahdollisuus.

Kontaktuppgifter

Lisätietoja antavat:
terveyskeskussairaala/kotisairaala: Outi Kylä-Kaila puh. 044 422 4092
vanhusten palveluasuminen: Eija-Riitta Jakonen puh. 044 422 4385 ja Heli Ruohola puh. 044 422 4075
vammaisten palveluasuminen: vastaava ohjaaja Anu Saarni puh. 044 422 4300