Open vacancy Suomussalmi kommun

Kahden (2) lastentarhanopettajan tehtävät

Suomussalmi kommunSuomussalmen kunta, SivistyspalvelutJäniksenpolku 1, 89600 SuomussalmiSuomussalmi
Arbetsnyckel: 
135710
Sista ansökningsdag: 
26.5.2017 15.00
Lön: 
KVTES:n mukaan
Arbetets karaktär: 
Heltidsarbete
Anställningens längd: 
Fast anställning
Arbetet börjar: 
1.8.2017
Arbetsbeskrivning

Suomussalmen kunnan varhaiskasvatuksessa 1.8.2017 vakituisesti täytettävänä olevien
kahden (2) lastentarhanopettajan tehtävän hakuaikaa jatketaan pe 26.5. klo 15.00 asti.
Aiemmat lähetetyt hakemukset otetaan valinnassa huomioon.

Lastentarhanopettajat sijoittuvat työsuhteen alussa päiväkoti Taivalkehtoon. Lastentarhanopettaja vastaa päiväkodissa lapsiryhmän suunnitelmallisesta ja tavoitteellisesta kasvatuksesta ja opetuksesta sekä hoitotehtävistä. Lastentarhanopettaja vastaa tiimityön toimivuudesta ja ohjaa työskentelyä ryhmässä. Lastentarhanopettajan tehtävissä painotamme innostunutta ja positiivista työotetta sekä kiinnostusta pedagogiikan kehittämiseen uuden varhaiskasvatuslain tavoitteiden mukaisesti. Lisäksi pidämme tärkeänä hyviä ryhmä- ja yksilöohjaustaitoja, positiivista asennetta, sitoutumista tiimityöskentelyyn sekä hyviä ja joustavia työyhteisötaitoja.

Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun alin (272/05) mukaan.

Palkkaus määräytyy KVTES;n mukaan. Koeaika tehtävissä on neljä (4) kuukautta. Valitun on toimitettava ennen vaalin vahvistamista lääkärintodistus (T) terveydentilastaan ja esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote 30 päivän kuluessa valinnasta ehdolla, että valinta muutoin itsestään raukeaa.

Hakuaika päättyy 26.5.2017 klo 15.00

Organisationsbeskrivning

Varhaiskasvatus tarjoaa alle kouluikäisille lapsille päivähoitoympäristön, jossa hän saa hoitoa ja huolenpitoa sekä ohjausta ja kannustusta kehittyäkseen minäkuvaltaan myönteiseksi. Varhaiskasvatuksen tehtävänä on yhdessä vanhempien kanssa tukea lapsen kokonaisvaltaista kehitystä. Erityistä hoitoa ja kasvatusta tarvitsevalle lapselle järjestetään kuntouttavaa varhaiskasvatusta yhteistyössä muiden lapselle kuntoutusta antavien tahojen kanssa.

Kontaktuppgifter

Varhaiskasvatuksen johtaja Jaana Heikkinen, puh.044 568 4321, jaana.o.heikkinen@suomussalmi.fi